A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.06.06. 15:32 Harpi

Villámok ütöttek sebeket a nemzet testén

Címkék: vihar orbán viktor gödöllő villámcsapás

Három hír hétfőről:

– A hétfői zivatarban Budapesten egy nőbe, Pilisszentkereszten egy férfiba csapott villám. A Margitszigeten járókelők kezdték meg a 30 év körüli nő újraélesztését, amelyet aztán a mentők folytattak. A sikeres beavatkozás után a sérültet az Állami Egészségügyi Központba (ÁEK) szállították. Pilisszentkereszten a férfi csak könnyebben sérült meg, de megfigyelésre őt is bevitték az ÁEK-ba.

– Villámcsapás következtében egy háromlakásos épület két lakása teljesen, a harmadik pedig részben leégett hétfőn Pécelen; személyi sérülésről nem érkezett információ – közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Kisdi Máté hozzátette: a Smaragdvölgy lakóparkban lévő társasház lakhatatlanná vált, a tűz oltása jelenleg is tart.

– Orbán Viktor miniszterelnöknek hétfőn félbe kellett szakítania beszédét az Ázsia-Európa találkozó (ASEM) külügyminiszteri tanácskozásán, Gödöllőn, mert villámcsapás érte a kastély elektromos hálózatát.

Kinek melyik fáj jobban...

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr352961733

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valaki fordítsa meg Szijjártó Pétert a lovon 2011.06.06. 19:53:27

 Mert az biztos, hogy fordítva ül rajta. Különben nem mondott volna ilyet:"A hivatásos állomány képviselete nem lehet bohóctréfa, családok, emberek tízezreinek életével bohóctréfát űzni az egészen egyszerűen ízléstelen dolog" Nos, ha már...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naiv legényke 2011.06.06. 15:44:30

"Harcban állunk az időjárással"

anonymand 2011.06.14. 04:16:15

Tisztelt Harpi!

Mellé.
Az Úrnak még van két lövése!

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása