A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.06.03. 09:30 Harpi

BullshitGenerator 3.0 Orbán version

Címkék: blikk orbán viktor bullshit

A Blikk szerkesztőségébe látogatott tegnap Orbán Viktor. A miniszterelnök a napilap olvasóival csetelt – megbízható információink szerint önállóan válaszolt a kérdésekre. Az alábbiakban idézett szemelvények alapján legalábbis gyanítható, hogy a kormányfőnek már az alaplapjába van égetve a BullshitGenerator 3.0 Orbán Special Edition verziója.

Fotó Blikk – Hegedűs Gábor

Ádám: Lázár Jánosnak van félnivalója ön szerint? Miért záratta le lakókörzetét a FIDESZES frakcióvezető a hódmezővásárhelyi rendőrszakszervezeti tüntetés ideje alatt? Hiszen ahol ő lakik több utcával messzebb van mint a tüntetés volt!
Orbán Viktor: Nincs félnivalója, de nem árt az óvatosság.

Zsolt: Miért nem látjuk még a dübörgő gazdaság első jeleit?
Orbán Viktor: Azért, mert nem dübörög. Éppen föltápászkodó félben van.

Andrea: Mikor fognak a politikusok is ugyan annyi terhet vállalni,mint egy közember??? 
Mondjuk ők is minimálbérért dolgozzanak!!
Orbán Viktor: Tisztességes munkáért, tisztesség bért. Azt szeretném, ha az egész országban így lenne. Még a parlamentben is.

Bea: Tisztelt Orbán Úr! Miért nem próbál meg fizikai munkás béréből megélni, családot fenntartani? Mikor próbálja meg akár csak 2 hónapig ezen a szinten élni? Talán akkor más szemmel látná az Önök által hozott törvények valódiságát, mely Ön szerint arra hivatott, hogy Nekünk bérből élőknek legyen jobb?!
Orbán Viktor: Azért, mert azon már túl vagyok. Én is ettem azt a kenyeret. Az első munkabérem 4100 Ft volt még a nyolcvanas évek elején. A fizikai munkásokat tisztelem, és azért dolgozom, hogy minél sikeresebbek lehessenek, és tisztességes fizetéshez juthassanak. Tisztelettel.

S. Lászlóné: Tisztelt Miniszterelnök Úr! A Hollóházi Porcelángyár dolgozója vagyok jelenleg. Felszámolás miatt az utcára kerülök, 2 évvel a 40 éves munkaviszonyom előtt. Ledolgoztam az életem becsülettel, özvegyen diplomát adtam a lányom kezébe, ő is itt dolgozik, szintén őt is elküldik. Szomorú dolog, hogy így fejezem be a munkás éveket. Idős koromra se tüzelőre,sem más közüzemi dijra nem lesz pénzem. Tisztelettel kérdezem, Ön mit tenne az én helyemben? Itt a világ végén a fiatalok sem kapnak munkát. Azt pedig igazán nem lehet mondani, hogy a hiányzó két év alatt nem szeretnék dolgozni, a hasonló helyzetben lévo kolégáimmal együtt. Ebben a gyárban dolgoztuk le az életünket, most egy olyan ember kezébe adták a hatalmat, aki már egyszer volt vezérigazgató és tönkretette a gyárat. Kérdem én,hol ebben a segíteni akarás? Köszönöm,ha válaszol, ha nem, öregségére hasonló jókat kívánok Önnek és kedves családjának!!!! (Vallásos vagyok, nem szokásom másoknak rosszat kívánni, de ez már túlzás, amit művelnek velünk!!)
Orbán Viktor: Együtt érzek önnel, remélem a helyzet nem marad ilyen kétségbeejtő, a konkrét ügyben pedig körül fogok nézni.

tundi37: Azt kérdezném a miniszter "úrtól", maga hogy élne meg a minimálbérből?? Két műszakban kaptam tisztán 65 ezer forintot, ebből nevelek 2 gyereket!! Mikor érünk el oda hogy a fizetések is az árakhoz lesznek igazítva???
Orbán Viktor: Ezért dolgozom és remélem nem hiába, remélem két gyermek után járó adókedvezményt kiadja önnek a munkaadója. Tisztelettel.

Anikó: Kedves Uram, nem zavarja, ha egy nő magasabb magánál? Nincsenek kisebbségi komplexusai? Köszönöm megtisztelő válaszát.
Orbán Viktor: Nincs olyan magas férfi, akinél ne lenne magasabb nő. Mindannyian egy csónakban ülünk. Üdvözlettel.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr522953535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FilcTroll 2011.06.03. 11:26:25

Mivel üti magát O.V. mostanában? Olyan furák a szemei szegénynek. Úgy tűnik, hogy nincs jól.

anonymand 2011.06.03. 14:56:00

@FilcTroll:

Tisztelt FilcTroll!

1. A nemzet miniszterelnökét ilyen hozzászólással illetni: dezertálás.
2. Kicsit zavarja, hogy van előtte egy számítógép.
3. Nem lát ki a fejibül.
4. Multifunkcionálisan működik, ha nem vetted volna észre; amellett, hogy megpróbálja felfogni, hogy mi az az izé előtte, közben azon töpreng, honnan lehetne még egy kis zsozsót megmenteni.

Tisztelettel:
anonymand

GIBBON 2011.06.05. 01:46:38

Semmitmondó közhelyekkel van kifzetve mindenki! A kisebbségi komplexel kapcsolatban még hazudik is, állandóan azt kompenzálja! Az a baj, hogy a csónakban csak "ülünk", talán el kellene kezdeni evezni! Bár ezek amilyen barmok, ahányan vannak annyi felé, és ezért pörgünk egyhelyben a mocsárban és már igen-igen húz lefelé!:D
süti beállítások módosítása