A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.02.23. 18:00 Harpi

A legmelegebb öngól a foci EB-n

Címkék: tolerancia melegek szegregáció futball eb

Elkerített szektort akar magának a 2012-es futball Eb-re egy szurkolói klub, így akarják megóvni magukat az atrocitásoktól. A magát Lengyelország első meleg drukkerklubjának valló Rainbow Stand 2012 nevű közösség már a szervezőknél is jelezte szándékát. (Index.hu)

Ez a módja annak, hogy a melegek miként szegregálják önként magukat. Önmagukat gettósítják, és ezzel együtt a végletekig kiélezik a velük szemben fennálló ellentéteket. A "melegszektor" kialakítása egy nemzetközi sporteseményen a társadalmi tolerancia olyan mértékű semmibevétele, amire eddig nemigen volt példa azóta, hogy az USA déli államaiban levették az "Only Whites" táblákat az autóbuszok első ajtóiról. És ebből a szempontból tökéletesen mindegy, hogy a kisebbség akar-e elkülönülni a többségtől, vagy fordítva. Az önmagát kirekesztő, a többségtől elkülönítő kisebbség semmivel sem jobb, mint a kisebbséget magától erőszakkal távol tartó többség. A megoldás rém egyszerű, és szexuális irányultságtól tökéletesen független: kéretik úgy viselkedni társaságban, hogy ne keltsünk megbotránkozást a többiekben, és akkor a világon senkit nem érdekel, hogy ki kivel bújik ágyba este. Ez esetben pediglen a szexuális szektor értelmét veszti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr742685631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása