A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.02.14. 11:55 Harpi

Ez kell a gyereknek: zenei kölyök-toplista

Címkék: zene toplista lennon lady gaga bieber

Justin Bieber, John Lennon, Lady Gaga – ki hinné, hogy ma ez a zenei toplista dobogója a gyermekek körében? A Symantec nemrégiben 20 országra* kiterjedő online felmérést végzett összesen 20 millió gyermek körében. A kutatásban résztvevő gyerekek leggyakoribb keresőszavai alapján összeállítottak egy nemzetközi zenei toplistát, amely jól tükrözi a mai gyerekek online érdeklődését, ugyanis ez legfőképpen zenészekből és popszámokból áll: a gyerekek szórakozásra vonatkozó találatainak 75 %-át ugyanis zenék és zenészek alkotják.

A top 25-ös zenei listát az alábbi keresőszavak alkotják:

1. justin bieber

2. john lennon

3. lady gaga

4. dynamite

5. waka waka

6. teenage dream

7. love the way you lie

8. katy perry

9. airplanes

10. rihanna

11. shakira

12. selena gomez

13. miley cyrus

14. taylor swift

15. just the way you are

16. we no speak americano

17. nein mann

18. akon

19. idol 2010

20. panamericano

21. like a g6

22. x factor

23. sean banan

24. ben 10

25. david guetta

 *A kutatásban résztvevő országok: Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Hong Kong, India, Írország, Olaszország, Japán, Mexikó, Malajzia, Új-Zéland, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Anglia és az USA.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr232660198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása