A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.28. 18:00 Harpi

Usztics Mátyás a jövőbe látott a Kossuth téren!

Címkék: kossuth tér orbán viktor vezér usztics mátyás

Usztics Mátyás váteszi szónoklatot  intézett a tömeghez 2006 őszén, azokban a forrongó napokban a Kossuth téren. A tüzes beszédben a nemzeti közösség örökös Karádi őrmestere előre látta, hogy "aki nem a börtönökben végzi, mindennap megverve, az majd megkapja számlán. Az majd megkapja megemelt adókban, megkapja üzemanyagban, és megkapja minden másban, amit csak egy elállatiasodott fortély tud kitalálni." Megkapta, ugyebár.

Amidőn pediglen minden magyarok lelkiismerete a VEZÉR materializálódását hiányolta a téren, hatalmas bánatában, amiért a Magyar Jövő Nemtője mégsem ereszkedett alá az égből turulszárnyakon, az ünneplő Kossuth téri magyarokat emlékeztette a VEZÉR mibenvalóságára. A nemzet egyenruhás csepűrágója a jövőbe látott, minden szava csiszolt gyémánt:

"Ugyanakkor tudnunk kell valamit. Lehet szeretni, és lehet nem szeretni a politikai vezéreket. De a tények makacs dolgok. Orbán Viktor személye lehet az, aki újra visszahozza a (Kossuth) térre a nemzetközi sajtó képviselőit! Orbán Viktor személye az, amely újra a nemzetközi politikai élet vezetőt Magyarország irányába fordítja. (...) Várunk, Orbán Viktor! Jelenj meg, és vállald el, amit el kell vállalnod!"

Ehhez nincs mit hozzátenni! Ma az egész világ ránk figyel, és ezt egyedül a VEZÉRNEK, Orbán Viktornak köszönhetjük!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr872621466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaSa · http://basa.blog.hu 2011.01.28. 19:55:01

Nem vagyok benne biztos, hogy Usztics ilyen formában képzelte el akkor, de végül is bejött. :-))

lilike13 2011.01.29. 07:04:09

Szellemidéző. Mindig is okos ember volt ez az Usztics. Színésznek, embernek nem valami nagy. Szeretheti a Viktor. Azon kevés emberek egyike, akinél magasabb lehet.
süti beállítások módosítása