A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.12. 14:45 Harpi

Gyászol a nemzet: Nincs több Tünci-naptár!

Címkék: kiszel tünde tünci donatellácska naptárdíva

Megrázó hír járta be ma a világsajtót: Kiszel Tünde, a Nemzet Naptárdívája bejelentette, hogy visszavonul, nem készít több fényképes fali kalendáriumot. Arra a felháborodott kérdésre, mely szerint tisztességesnek tartja-e, hogy imigyen cserbenhagyja sok százmilliós rajongótáborát, könnyes szemmel azt válaszolta: a csúcson szeretné abbahagyni.

Mindenki Tüncije eladható terméknek tartja magát, és a tizedik naptár után úgy érzi, lehet, hogy visszavonulhat. "Annyi az igazságtartalma ennek, hogy egy újságírónak megemlítettem, hogy lehet, hogy abbahagyom. Én úgy érzem, hogy a csúcson vagyok, hiszen senkinek nem jelent meg 10 naptára, és profi csapattal dolgozom" – sokkolta minden őszinte rajongóját szerda reggel a Mokkában.

Úgy tűnik tehát, hogy egy korszak lezárul Magyarország történelmében. Képes Tünci-történeti áttekintésünkben emlékezzünk kegyelettel a magyar vizuális kultúrának arra az építő korszakra, amely meghatározója volt Ő: Kiszel Tünde!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr772578985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mistral1011 2011.01.12. 18:47:28

Én voltam a barom, kellett nekem idekattintani :-(
--
Amúgy nem Brezsnyev úr eltűntnek hitt másik lánya?

yeti-ufo hibrid 2011.01.16. 22:55:24

Én eddig azt hittem, hogy volt legalább egy pillanat, mikor ő szép nő volt.
Valaha.
Hajdanán.
Akármikor.
De nem.
Minden korszakában ugyanaz a fogszabályzásért kiáltó elmegyenge bazsalygás, s a melle már 20 évesen is töttyedt volt.
Szóval, én továbbra sem értem.
süti beállítások módosítása