A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.12.31. 15:32 Harpi

Éjfélig még szabad a sajtó – utána pláne!

Címkék: mszp orbán fidesz cenzúra vona gábor sajtószabadság médiatörvény mesterházy schmitt pál szíjjártó szalai annamária

Van még néhány óránk az új médiatörvény hatályba lépéséig, használjuk hát ki az időt, amíg még szabad a véleménynyilvánítás. Éjfél után egy perccel átveszi a hatalmat a vélemény felett a Szalai Annamária vezette, önmagát nemzetinek nevező médiahatóság, amely elnöke és vezető testületének összes tagja fideszes pártkatona. Szóval, akkor most jól megmondjuk!

Nézzük csak.

A médiatörvény szerint büntetendő minden olyan sajtóbeli megnyilvánulás, mely „alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport nyílt vagy burkolt megsértésére, kirekesztésére”. [Smtv. 17. § (2)].

Személyes véleményem szerint Orbán Viktor egy marha. Szíjjártó Péter szerintem direkt hülyén néz ki, önmaga karikatúrája, ami rossz hír a parodistáknak, mert egy ilyen figurát nem kihívás parodizálni. Nem így Schmitt Pál, akit Orbán pulikutyájaként tudok elképzelni, ottan lihegvén a néptribun lába mellett, s figyelvén parancsait, no meg a nyálas teniszlabdát, amit majd vissza kell hozni neki. A pojáca, bérhülye Rogán Antalon simán széjjelröhögöm magam, szót se róla, többet nem érdemel, nincs benne egy mondatnál több. Kósa maga a csalódás, Bereményi szavaival "tengő-lengő lófasz-élet", pedig, ha elég kemény lett volna, akár a legeslegújabb-kori magyar történelem legnagyobb államférfija válhatott volna belőle. Ehelyett vazallus vált belőle. Sajnos. Semjén egy hernyó, a csupasz fajtából – ennyi. Mesterházy jóllakott óvodás, kell még jó néhány év, hogy komolyan vegyék a választók. Horváth Csaba rókaképű fazon, valójában átmeneti figura a tökéletesen leszerepelt és korrumpálódott régi MSZP-vezérkar és a nem létező "új generáció" között – nem kéne erőltetni. Vona egy bérenc nímand, és éppúgy az önjelölt botcsinálta, amatőr politikusokat testesíti meg, mint az elempés hippi-grínpísz anarchisták. Szalai Annamária pedig néhány éve, amikor még tényleg jó nő volt, akár még el is jöhetett volna egy... vitorlástúrára, ha meg nem bánom. Menjen mindenki a búbánatos francba, a többség egy igazi elhülyült idióta banda, a kisebbségeket pedig néhány gengszter tartja a kezében. Ennyit a véleményről.

Esetleg van még valaki, akit nem sértettem meg? Ja, igen! E sorok íróra egy hülye kis pöcs, a csigazabáló francia anyjával és a délszláv apjával együtt. Menjek én is a jó büdös francba!

Jól megmondtam nekik.

De kérem, ez lenne a sajtószabadság, amit ma siratunk? Nem!

Inkább örüljünk annak, hogy holnaptól simán feljelenthetjük a radikális jobboldali sajtót a fentiekhez hasonló, ezerszer hallott megnyilatkozások miatt. Magyar Nemzet publicistái, Echo TV hírolvasói és interjúalanyai, Demokrata, Barikád, Heti Válasz és a radikális fragmentum csatolt részei, kéretik mostantól szó szerint értelmezni a sajtó... bocsánat, Médiatörvényt!

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr332550725

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ICE-T mégsem kapja meg a magyar állampolgárságot? 2011.01.01. 09:59:25

A népszerű afro-amerikai rapper ICE-T döbbenettel fogadta a Tilos Rádió és személye, pontosabban egyik dalszövege ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által indított vizsgálatot. Mint köztudott a zenész az egyik leglelkesebb támogatója volt a k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2012.11.12. 06:09:51

Boncorvosi jegyzőkönyv

A halott neve: Igazság. A halál beálltának időpontja nem állapítható meg. A tetem feltalálási helye: a városi szemétdomb szélén, újsághalmokon feküdt. A tetem leromlott, oszladozó állapotában is sokak számára elviselhetetlen volt. A maradványt kicsavart állapotban találták, arca a haláltusától eltorzult. Részei elváltak egymástól, és külön-külön is vádló bizonyítékai a gyilkos hazugságának.
A halál oka: fulladás, melyet hosszan tartó, kínzó elhallgatással véghezvitt fojtogatás idézett elő. A nyilvánosság megvonása, a bűnökkel való együttélésre kényszerítés okozta idegkimerülés következtében rendkívül leromlott állapot.
Állandóan eltitkolták a létezését, sötétzárkában tartották, ócska, kis megvesztegetett, vagy megfélemlített szerkesztőségi szobákban. Soha nem engedték fényre derülni, így rossz kedélyű lett. Soha nem engedték megmutatni. Lesoványodva, meggörbítve, befeketítve sem. Helyette kövér, vaskos, felcicomázott hazugságokat állítottak a nép elé példaképnek. És a nép tódult a zsíros, kézzelfogható valóság után. Mára kipukkadt az ideál. Sovány, üres mellét dühvel rágják a becsapottak. Állandó stresszben élt, mi lesz, ha mégis kitudódik. Ez elpusztította a nép idegeit, a valóság és a jó érzékelőit. Hamis képzetek, ideológiák kerítették hatalmukba. Összezavarodott, egyensúlya megbomlott és állapota a skizofréniáig fokozódott. Érdekes módon dührohamot negyven év óta nem kapott. Negyven éve, amikor rohama volt, nagyon megverték, megalázták.
Azóta óvatos, szégyellős, alázatos, bujkáló lett. Akkor telepedett rá a gyilkos kór, a „szocializmus igazsága”, amely felőrölte az egészségét, és amely a végső pusztulásához vezetett.
Pótolhatatlan veszteség ért bennünket. Az igazság olyan a társadalomnak, mint az embernek a szem. Szem nélkül nem látjuk meg a valóságot. Folyton mindenbe beleütközünk. Beleesünk minden válsággödörbe, és nem látjuk meg az igazi kapaszkodót. Azt a kötelet, amin az Ő gyilkosait kellene felhúzni.

Megjelent, 1997.01.23. Kórboncnoki jelentés címmel a Magyar Fórumban
süti beállítások módosítása