A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.12.23. 17:48 Harpi

Sokszínű Európa kell? Nesztek!

Címkék: merkel orbán viktor szíjjártó péter nemzeti összefogás kormány

Miért cseszegetik már megint a ballib nemzetközi összeesküvők a Nemzeti Összefogás Kormányát, kérem szépen? Amit tesznek, tökéletes összhangban van Európa legalapvetőbb elveivel! 

Orbán Viktor Szíjjártó Péter márkájú megafonja szerdán még azt híresztelte, hogy hazugság, miszerint a német kancellár beszólt volna a magyar kormánynak, Merkel kancellárnak semmi baja a médiaszabályozással. Erre ma délelőtt Werner Hoyer német külügyi államtitkár bő öt percben nyilatkozott az SWR nevű német rádiónak a magyar médiatörvényről. Többek között azt mondta, hogy az „új magyar médiatörvény nem vet jó fényt a közelgő magyar EU-elnökségre”. Az államtitkár azt is mondta, hogy az EU szellemiségével semmiképpen sem fér össze a magyar szabályozás. A német politikus itt az EU jelmondatát, az "Egység a sokszínűségben" szlogent idézte. (Index.hu)

És akkor most mi a franc a baj, he? Szerintetek sok szín kell az egységhez? Akkor tessék, itt van: a diktatúra színe! Mi, a Magyar Nemzeti Egység Demokratikus Kormánya, ezt adjuk Európa sokszínűségéhez. Bajotok van vele? Na mi van, akkor csak duma ez a fene nagy tolerancia? Nem viselitek el, hogyha valaki másként gondolkodik, mint ti? Miért? Mert diktatórikus szemétládák vagytok, ezért! Úgyhogy ne pofázzatok nekünk demokráciáról Berlinből, meg Luxemburgból, meg Londonból, meg Párizsból, meg Madridból! Majd mi tudjuk, jó!?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr512535111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibi56 · http://oroszlan.blogspot.com 2010.12.23. 21:36:43

Szerinrem ez az egész cirkusz csak ballib
hisztéria keltés.Külföldön élő magyar
balliberálisok(Paul Lendvai,Éva S Balogh,Stb,)
baloldali külföldi lapokba írt rettegését
vette át a külföldi sajtó.

Nowhere 2010.12.23. 21:55:28

Azt felejtik el sokan, hogy sok itteni külföldi tudósító tud magyarul és nem a magyar lapokból dolgoznak.
süti beállítások módosítása