A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.14. 12:29 Harpi

Kis magyar pornográfia: Kocsis nyomoz...

Címkék: fidesz bkv mvm paksi atomerőmű kocsis istván offsore

Újabb 14 vállalkozói szerződés ügyében tett feljelentést a BKV vezérigazgatója. Az MTI birtokába került belső vizsgálati jelentés szerint a szerződések összértéke több mint 100 millió forint, és összesen 10 céget, köztük filmgyártó, piackutató és reklámcégeket érint. Szerdán egy olyan cég szerződése miatt is feljelentést tettek, amely szerepel egy ellentmondásos pártfinanszírozási történetben. (MTI)

Lehet, hogy tényleg nem emlékszik senki ebben az országban az alig három évvel ezelőtt kipattant MVM-Paksi Atomerőmű-BKV offshore-botrányra? Lehet, hogy ezek után már senki nem fogja megkérdezni Kocsis Istvántól, hogy vajon az akkor kézen-közön "megmozgatott" kilencmilliárd forint (9 000 000 000 HUF!) után milyen erkölcsi alapon játszik most a nagy rendcsináló szerepében? Kik állnak Kocsis mögött, hogy miután annak idején szétszedte a sajtó az offshore-cégeinek láncolatában megforgatott közpénz-milliárdok miatt, most a BKV élén nyugodtan eltakaríthatja a nyomokat? És vajon a Fidesz miért nem ordítja tele a sajtót ezekkel a beszédes kérdésekkel?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr51756979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása