A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2015.11.12. 14:06 Harpi

Hogyan heréljük ki a saját érveinket?

Hogyan csináljunk egy maroknyi emberből tömeget? Ezzel a címmel jelent meg az Index.hu címlapján egy Nyíregyházára címzett anyag arról – hogyan csinált maroknyi emberből tömeget a királyi hírmédia (a cikk itt olvasható). Van ilyen, láttunk már hasonlót, nem egyet, ezt a pofátlan propagandafogást a magát közszolgálati hírmédiának nevező pénznyelő fekete lyuk mainapság szakmányban alkalmazza.

A gond nem ez. Illetve ez is, de itt és most nem erről van szó.
Mert a gond az, hogy az Index.hu kiváló oknyomozói, miután fellebbentették a fátylat erről az újabb, éppen aktuális közmédiás hazugságról, a cikk végén ezt mondják az ujjuk begyével a billentyűzeten: "Tömegek köszöntötték Orbán Viktort Nyíregyházán – vagy mégsem? Tette fel a kérdést cikkében a szon.hu. A cikket azóta levették, és teljes egészében eltűnt a honlapról. A Szabolcs Online-on jelenleg szinte csak állami hirdetés fut."
Szóval, valaki biztosan "leszólt" Nyíregyházára, a szervilis helyi újságcsinálók pedig rögvest összeszarták magukat, és "levették" a cikket. Vagy ami még rosszabb: nem szólt le senki, csak simán szervilisek a szabolcsi szerkesztők, és automatikusan bekapcsolt az öncenzúra. Mert, ugye, a jelzett médium kőkemény állami befolyás alatt áll, hiszen a "Szabolcs Online-on jelenleg szinte csak állami hirdetés fut"...

12240055_1152921718069224_5677728481435538742_n.jpg
Mármost, ha tanult kollégáim vették volna a fáradságot, és egyáltalán ellátogattak volna az inkriminált oldalra, akkor látnák, hogy 1.) a szóban forgó cikket nem "vették le", és a leleplező fotó is ott virít az íráshoz mellékelt galériában; 2.) hacsak jelesül a Gruppi ledes karácsonyfadísz, a cvonline.hu álláskereső oldal, a Candy Crush és a többi webes játékoldal, azingatlan.com, a Femina és még egy rakás hasonló hirdető nem tekintendő valóban állami megrendelőnek, akkor az, hogy "a Szabolcs Online-on jelenleg szinte csak állami hirdetés fut", nettó hazugság. Én például egyetlen állami hirdetést sem találtam az oldalon, de lehet, hogy bennem van a hiba.
Nem tudom, hogy ez csak egyszerű figyelmetlenség, szakmai hanyagság vagy tendenciózus kavarás volt-e, én mindenesetre a cikket jegyző újságírók, és az arra rábólintó szerkesztők nevében kérek ezúton elnézést a Szabolcs Online-nál dolgozó kollégáktól. És persze az igényes olvasóktól is, akik egy ilyen dolgozat elolvasta után még kevésbé fognak hinni nekünk, újdondászoknak. Miért is hinnének? – hisz' láthatóan még a nyilvánvaló hazugságokat sem vagyunk képesek leleplezni újabb hazugságok nélkül...

Az Index.hu által idézett szon.hu-cikk fotógalériája egyébként itt található – jelenleg is (a legvidámabb képek 44-nél kezdődnek). A teljes cikk itt olvasható.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr458073382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzatmáriVitriol 2015.11.12. 21:38:13

Segítenél az eredeti cikk linkjével?

Harpi 2015.11.13. 10:14:44

@SzatmáriVitriol: A linkek a cikkben működnek! :)

Zb74 2015.11.13. 15:06:25

@SzatmáriVitriol: Így van, a cikket bizony levették.

SzatmáriVitriol 2015.11.13. 16:56:17

És szerinted mi a fontosabb esetünkben/témánkat illetően?

Fotók, cikk nélkül, vagy levett cikk?

Harpi 2015.11.13. 18:29:31

@SzatmáriVitriol: Nem értelek.
Az a cikk, amiről beszélsz, pontosan az, amiről a fenti írásban szó van.

www.szon.hu/orban-viktor-nemzeti-iparra-nemzeti-iparvallalatokra-van-szukseg/2953201

Egy kis segítség a navigáláshoz: a cikk címe alatti sorban balra ott van egy link: "Fotók | Orbán Viktor Nyíregyházán".
Tehát nem vettek le semmit!!!
:)))

SzatmáriVitriol 2015.11.14. 07:47:57

Zárjuk rövidre!

Két idézet tőled:

"1.) a szóban forgó cikket nem "vették le"

Tehát nem vettek le semmit!!!"

Az Index egy Szon cikk levételét ekézte.

A cikk létezett, OLVASTAM.

lÉGYSZÍ NEKEM EZT AZ EREDETI CIKKET VAGY BÁRMELY BUJKÁLÓ ÉS A KÖZNÉP SZÁMÁRA IS FELLELHETŐ FORRÁSÁT BEMUTATNI!

Ha ebben nem tudsz segítségemre enni, akkor bizony, LEVETTÉK.

És kérlek, kímélj meg a képek emlegetésétől, mert 1 képsorozat egy eleme semmi a nem levett cikkhez képest!

SzatmáriVitriol 2015.11.14. 12:25:17

""Tömegek köszöntötték Orbán Viktort Nyíregyházán – vagy mégsem? Tette fel a kérdést cikkében a szon.hu. A cikket azóta levették, és teljes egészében eltűnt a honlapról. "

irta az Index.

Ez a cikk hol van?

Ismétlem: Tömegek köszöntötték o. v-t Nyíregyházán vagy mégsem? címmel?

Tisztelj meg azzal, hogy nem linkelgeted nekem a PR cikket!

Harpi 2015.11.14. 13:19:30

@SzatmáriVitriol: A lényeg nem ez, hanem az, hogy akkor, amikor ez az írás született, a cikk még ott volt, olvasható volt. És az a galéria, amely leleplezi az MTVA hazugságát, még mindig látható.
Ennyi.
süti beállítások módosítása