A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2015.08.07. 19:21 Harpi

Gyalog galopp a déli határon

A mai híradásokban láttuk: az áthatolhatatlannak szánt migránsellenes pengedrótos kerítés, bizony, sok helyütt, például szimpla földutaknál, harmadrendű vasútvonalaknál is megszakad. A kép a Monty Python dramaturgiáját idézi, Graham Chapman, ha élne, vélhetően sírva könyörögne a sztori jogaiért!
Látom a jelenetet, ahogy egy szántóföldi földútnál ásítozó rés mellett a pakik ássák az alagutat a gyilkos pengekerítés alatt, miközben az éber határrendészek és a helyi parasztok bámészkodnak, nézelődnek a tökéletesen szabad traktorcsapásokon...
Ja, és az egész elmebaj már most négyszer annyiba kerül, mint amennyit terveztek: 22,5 milliárd forintba. Ez a teljes magyar kórházi körbetartozás negyede...
Ezt csak én érzem ennyire tragikomikusnak?

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr47689112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔batyu♔ 2015.08.08. 08:25:00

Ezt a baromságot. Na most akkor képzeld el, meg sem kell tennie a földútig 10 km-et mert még kerítés sincs. Nyilván figyelni is könnyebb, mintha ott jönnének ahol akarnának.

Nem véletlenül vagytok még mindig a kukában, mert a többi is ilyen "okos".

Azzal együtt megnézi az ember ezeknek a ballibsi megmondó embereknek a saját kerítéseit, mintha halálosan ellenséges környezetben élnének.

2015.08.08. 08:45:06

@♔batyu♔: "Azzal együtt megnézi az ember ezeknek a ballibsi megmondó embereknek a saját kerítéseit, mintha halálosan ellenséges környezetben élnének."

Mivel nem egyszer tettél fenyegető kijelentéseket magyarok ellen, mondhatni halálosan ellenséges környezetben élünk.
Persze szögesdrót nem a házak köré kellene, hanem a magadfajták köré, akik előbb-utóbb akár fegyverrel is ronthatnak azokra a magyarokra, akik mernek másként gondolkodni.

sazoo 2015.08.08. 08:58:33

Jó látni ahogy egyik méltatlankodó veszi át a másiktól az évtized felfedezését: "háhá, na ugye milyen juj de mennyire megmondtam hogy hülyeség a kerítés, hiszen lám ugyehogyugye hát ottan van a vonat sín!"
Egy picikét le kellene költözni a déli határhoz kedves távol elő nagyon másképp gondolkodó magyar honfitársunk. Véleménye persze lehet bárkinek, a vicces és logikus gondolatmenet is dicséretes, de tapasztalat híján ez csak maximum egy modern Ráth-Végh stílusú (de annak tudásától mentes) hallok/olvasok ezt-azt, gondolok ezt-azt majd írok ezt-azt zugfirkász műve lett.

KUHULIN 2015.08.08. 09:03:33

Ha átmászok egy kerítés alatt, akkor is mondhatom, hogy csak egy eltéved kiránduló vagyok? Mert akkor tényleg semmi értelme... :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.08.08. 09:45:18

@♔batyu♔: Ééééééééééés igggeeeennn!
Egyből egy ballibsizés!
gyurcsányozás hol marad komám???
Ejnye no,a múltkor is kihagytad!
Vagy ez van kiadva?

zila5 2015.08.08. 11:21:17

Lázár Ervin már rég megírta az egészet. Tessék csak tessék :) Gyönyörűen és szórakoztatóan a zordonbordon orbánykormány működéséről:
www.szepi.hu/irodalom/lazar/kerek/kerek11.html

Phteven 2015.08.08. 12:01:01

@♔batyu♔: Végtelenül értelmes, és releváns hozzászólásodat elolvastuk, és tartalmának megfelelően töröltük. Kár volt a karakterért.
süti beállítások módosítása