A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2013.02.09. 07:19 Harpi

Bencsik játéka, és azok a fránya szabályok

Címkék: internet facebook bencsik andrás nyereményjáték békemenet

bencsik_erme_megrendeles_1360442422.jpg_628x414

Kíváncsian várjuk, mikor "oltják le a villanyt" Bencsik András Facebook-oldalán. A rendületlenül, és rendszereken átívelően kormánypárti újságíró ugyanis közösséget épít mostan, ami nem lenne baj, ha mindezt nem oly módon tenné, hogy közben magasról tojik a szabályokra.
UPDATE!!! Ráadásul a Bencsik által rajongókra váltandó aranytallérhoz feltűnően hasonló aranyérmét bárki megrendelheti interneten, mindössze 52 500 forintért!

A Békemenetek egyik szervezőjeként is ismert Bencsik uram a minapában nyereményjátékot indított: egy antik arany pénzérmét ajánlott fel annak a szerencsés nemzettársának, akit majd a nemzeti ünnepen kisorsolnak, mégpedig azok között a Facebook-felhasználók között, akik megosztják ismerőseikkel a játékfelhívást. "A nyertest itt a Facebook-on fogom kihirdetni, a sorsolást pedig korrektül dokumentálni fogjuk!"

Namármost. 

A Facebook eléggé egyértelmű jogi szabályozása (amely angol nyelven itt olvasható) – annak is E: Promotions című cikkelye – egyértelműen tiltja, hogy közvetlenül a közösségi oldalon, a Facebook szervereinek felhasználásával, bármiféle nyereményjátékot indítsanak, illetve lebonyolítsanak. Nem szabad a Facebookon sorsolni, és tilos ott kihirdetni a győztest. A FB Promotions Guideline mindezt kizárólag olyan módon engedi meg, ha maga a játék külső, a Facebook szervereitől független alkalmazásokon, illetve weboldalakon zajlik, ám még akkor is TILOS a sorsoláson való részvételt, azaz a nyereményre való jogosultságot bizonyos facebookos aktivitásokhoz, köztük a megosztáshoz kötni! Mindemellett a közösségi oldal jogi szabályozása azt is egészen pontosan leírja, hogy a szabályosan elindított nyereményjáték, pályázat kiírásában milyen nyilatkozatokat kell kötelezően közzétenni, amelyekkel a Facebook elhatárolódik a játéktól, valamint felsorolja, hogy milyen adatvédelmi nyilatkozatokra van szükség.

Ezen szabályok mindegyikét, tételesen megszegi Bencsik András nyereményjátéka, márpedig ennél sokkal kevesebbért is tiltottak már le több tízezres rajongótáborral rendelkező magyar Facebook-oldalt. Talán valaki majd megkérdezi tőle, hogy 1.) nem érzi-e arcátlanságnak a többi, sok millió, szabálykövető Facebook-felhasználóval szemben, hogy közszereplőként és politikai szerepvállalóként úgy gyűjt rajongókat, hogy közben tesz a szabályokra?, és 2.) vajon – ismerve a Facebook-oldalak működési paramétereit – mégis miképpen képzeli szabályosan és etikusan kisorsolni az addigra már vélhetően több tízezer megosztó között azt a bizonyos aranyérmét?

UPDATE!!!

Ha esetleg valakiben még motoszkált volna a kisördög, mondván, hogy mégis Bencsik Andrásnak van igaza, és puszta irigységből vádolják megint sumákolással, talán érdemes tisztázni még valamit. Olvasónktól kaptuk az infót, mely szerint az állítólag 240 ezer forint értékű, 530 éves numizmatikai különlegességhez a megszólalásig hasonló érmét egy meglehetősen kortárs cég ma is gyártja, és bárki megrendelheti az interneten 52 500 forintért. Lásd frissített képünket!

Aki minden különösebb macera nélkül szeretne hozzájutni az éremhez, itt megrendelheti!

A napi frissítésű numizmatikai katalógus szerint egyébként a valóban eredeti Mátyás-forint mai értéke 210 000 forint. Amennyiben valóban eredeti, 530 éves nagybányai veretről van szó, Bencsik András bizonyosan szolgáltat a nyeremény mellé egy, a hitelességét igazoló szakértői okiratot.

59 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr755070527

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A fülkeforradalom felfalta a Magyar Hírlapot 2013.02.09. 13:12:23

Széles Gábor nem érti, hová tűntek az olvasók. A kormányváltás évében, 2010-ben a Magyar Hírlap elvesztette előfizetőinek és vásárlóinak egyharmadát, az olvasótábor csökkenése azóta is folyamatos. Ami még érdekesebb, hogy a 2004-ben még 28,4 ezres napi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2013.02.09. 11:13:52

" egyértelműen tiltja, hogy közvetlenül a közösségi oldalon, a Facebook szervereinek felhasználásával, bármiféle nyereményjátékot indítsanak, illetve lebonyolítsanak. Nem szabad a Facebookon sorsolni, és tilos ott felvenni a kapcsolatot a nyertessel. Minderre kizárólag külső, a Facebook szervereitől független alkalmazásokon vagy weboldalakon van lehetőség. Ám még akkor is TILOS a sorsoláson való részvételt, azaz a nyereményre való jogosultságot bizonyos facebookos aktivitásokhoz, köztük a megosztáshoz kötni! "

TÉÉNYLEG?? Ez azért érdekes, mert a Facebook magyar nyelvű része gyakorlatilag tele van ilyen nyereményjátékokkal, sőt az is gyakori, amikor egyes oldalak a 100., 500., ki tudja hanyadik lájkolónak is ajándékot ígérnek, adnak....sőt a legtöbb nyereményjáték meg sem kezdhető az adott oldal felhasználó általi lájkolása nélkül. Márpedig ez is egy facebook-os aktivitás. Tehát a lényeg, hogy lehet (jogosan) Bencsik urat sok mindenért utálni, de speciel most semmi kirívó, vagy szokatlan dolgot nem tett....
Ha a Facebook meg annyira kényes a szabályokra, akkor:
1.) legyen meg a részletes szabályzat magyarul
2.) adjon egy részletes leírást arról, hogyha így nem, akkor hogyan javasolt/lehetséges a nyereményjáték szervezése.
Így lenne korrekt, nem?

Harpi 2013.02.09. 11:28:17

@A rokkant is ember: Olvasd el a szabályokat, belinkeltem! A részvétel lájkoláshoz kötését a szabály nem tiltja, de a megosztáshoz kötést igen. Az pedig, hogy valóban sokan követnek el szabályszegést, nem lehet indok arra, hogy én is szabálytalankodjak.
Ha veszed a fáradságot, és rákeresel a neten a témára, akkor több száz korrekt, magyar nyelvű leírást találsz a Facebook részletes szabályozásáról, szakszerű tanácsokkal, hogy miként kell egy nyereményjátékot szabályosan megszervezni. Egy közszereplőnek pedig erre különösen érzékenynek kell, kellene lennie, és ha ő maga nem ért hozzá, akkor bízzon meg szakembert...

Darth Revan 2013.02.09. 12:34:01

Nagy ugy! Majd a kovetkezo alkotmanymodositassal elintezik a facebook szabalyozast is :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.02.09. 12:43:55

Ne aggódjatok lesz majd egy békemenet a facebook ellen is, oszt jónapot. Majd megtanulják ezek a rablókapitalisták, hogy nem lehet csak úgy packázni.

Tita nick 2013.02.09. 12:48:06

Fiam, leülhetsz, ötös! Csak az a gond, hogy stréber vagy és a nap huszonnégy órájában feszült idegekkel figyeled az ellent, hol köthetsz bele. Örülj, vigyorogj! Hurrá, hurrá, hurrá! Gagyi és szánalomra méltó.

de Florentia 2013.02.09. 13:04:46

Ez az aranyforint eléggé kommersznek számít, ráadásul nem is túl jó tartású, maximum VF körüli. Piaci értéke 140-160e Ft között lehet.

arnyjaro 2013.02.09. 13:06:46

@A rokkant is ember:
Ha a Facebook meg annyira kényes a szabályokra, akkor:
1.) legyen meg a részletes szabályzat magyarul
2.) adjon egy részletes leírást arról, hogyha így nem, akkor hogyan javasolt/lehetséges a nyereményjáték szervezése.
Így lenne korrekt, nem?

HÁT NEM!!! A Facebook alapvetően egy amerikai szolgáltató és mint köztudott ott az angol nyelv a hivatalos. Annak csak örülhetünk és hálásak lehetünk hogy magyar nyelven is elérhető. Ha valaki használni szeretné, arra az angol felhasználási feltételek és szabályozások az irányadóak. Még a NER társaknak is!!!

eßemfaßom meg áll 2013.02.09. 13:08:06

feljelentetted már a fészbuknál?

Mária 2013.02.09. 13:08:16

Nem csak a Facebook szabályzatával megy szembe, hanem lehet, hogy a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvénnyel is.

A törvény szerint a sorsolás bejelentésköteles, csak az arra rendszeresített nyomtatványon lehet bejelenteni, illetéket kell utána fizetni, a játékot meghirdetni csak 10 nappal a bejelentés után lehet, közjegyzőt kell biztosítani a sorsoláshoz, és be kell fizetni a nyeremény (ajándék) értéke után a forgalmi adót, ami ez esetben nem a szokásos 27%, hanem 33%. A sorsolás után pedig a hatóság felé el kell számolni.

www.drszabotibor.hu/blog/hogyan-szervezzunk-ajandeksorsolast.html

szűkebb pátriárka 2013.02.09. 13:15:45

Amellett, hogy szabálytalan, nekem elképzelésem sincs, hogy a posztot megosztók között hogyan fog sorsolni.
A Facebook adminfelületén ugyanis nem lehet megnézni az összes megosztót, az adatvédelmi beállítások miatt csak a töredéküket jeleníti meg a Facebook.

na__most__akkor 2013.02.09. 13:33:55

Bencsik András?

Kijafa$2 az a Bencsik András?
Kell nekem tudni kijafa$2 az?
Valakinek kell? Most szóljon, mert egykét év múlva már késő...

becike4 2013.02.09. 13:42:28

@na__most__akkor: A Bencsik András az,aki annak idején prosztatáig nyalta a kommenisták végbelét,majd sokadmagával egyetemben mikor eljött az idő,hirtelen megvilágosodott,hogy ő tulképp született jobboldali,az ősei Vereckénél jöttek be,és nem repülővel,és fülkeforradalom,meg békemenet,meg ilyen szarságok.Szóval egy gerinctelen,köpönyegforgató geci,akit annak idején még a Tasnády nevű maffiózó is olyan szinten alázott meg a tévében,hogy önkéntes száműzetésbe vonult ez a poloska.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.09. 13:49:54

és ennyi a játék, hogy osszuk meg a játékot?!

nem túl dús fantáziára utal...

Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll 2013.02.09. 13:54:17

És b+, sokezer lájk és megosztás.
Ostoba nép és az ő ostoba kormánya...

komplikato 2013.02.09. 13:54:34

@szűkebb pátriárka: Akkor egész ügyben ez a legnagyobb lol, hogy a játék kiagyalója szimplán hülye volt vagy csak átb*szta a "játékosokat"?

Vinnie Jones 2013.02.09. 13:57:44

Jó reklámot csináltál evvel Bencsik Andrásnak! Megyek is a FB-re megosztani. Remélem veled, és a házad táján minden rendben van. Megmutattnád itt nekünk, hogy mennyit adózól az odaladon lévő reklámok után? És a bértblogolás utáni jövedelmedről is ha írnál néhány sorban. Köszi!

dr Smittpálelnökúr 2013.02.09. 14:05:21

@Vinnie Jones: Nagyon fáj neked, ha valaki bántja akár csak a fidesz környékén megforduló hajléktalant is, ugye?

Szoktál sírni is miatta esténként, ugye?

PubiX 2013.02.09. 14:09:26

@Vinnie Jones: Baromi sokat tudhatsz a blogvilágról ha azt hiszed, hogy a blogolásért meg a reklámokért egy fillért is kap a blogger! :DDD
De azért csak hajrá! Szólj a többi bérkommentelő haverodnak is, hagy röhögjünk! :)))

vallatas 2013.02.09. 14:17:15

A megosztások nem is látja, érdekes, hogy átveri a sajátjait.
:-)
Békemenetet a Facebook ellen!

Viktus 2013.02.09. 14:17:45

Érdekes naponta féltucat ilyen szar sorsolásos-nyereményjátékos megosztást látni... Bencsik az igaz egy béna komcsi, de ez így gyenge.

vallatas 2013.02.09. 14:18:06

@Vinnie Jones: okos vagy :-D
Inkább osszad meg az aranypénzt, amit Bencsik úr nem is lát a kezelőfelületén... :D

fepe 2013.02.09. 14:24:37

A kedves szerző járt már a FB-on, vagy csak meséltek neki róla? :D

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.02.09. 14:30:22

A szobrász apja Pécsett kipumpolt az eladósodott városból 23 millió forintot, egy jó pár éve álló de állítólag ki nem fizetett, szerződés nélküli szoborért.
Ezt pont most kellett teljesíteni, amikor a pedagógus béreket nem fizetik ki Pécsett.
A szennymenetelésre szépen fel lehet használni a summát, fegyverkeznek már?

Nem ég a pofáján a bőr nemzetiszar András?

defender of the clown 2013.02.09. 14:36:30

ez is a zsidók miatt van (mint az a múltkori, "az első 10 facebook user" c. cikkből kiderül)

Vinnie Jones 2013.02.09. 14:46:21

@dr Kangörény: :)Nem szoktam sírni emiatt... bár ha magadból indulsz ki, akkor az is elképzelhető lenne... szóval ti itt loptok, csaltok, hazudtok!?!

Vinnie Jones 2013.02.09. 14:47:19

@PubiX: Na akkor mesélj ki miért szennyezi reklámokkal a blogját, ha nem pénzért... igazán kiváncsivá tettél...

Vinnie Jones 2013.02.09. 14:48:30

@vallatas: nálad biztos okosabb vagyok, de ez nem nagy dícsőség, hisz az emberek nagy része okosabb, mint te... na bumm! Mit szeretnél? Hova szarjak?!?

Vinnie Jones 2013.02.09. 14:49:47

@Oberszar Barna Péter (fidesz tv)és a lotyók: Na ja, kismoszkvába meg az Új Színház volt igazgatója millárdok felett játszadozik.. mennyire sajnálom

petIQe 2013.02.09. 14:50:03

@arnyjaro: Mint köztudott, az Amerikai Egyesült Államoknak NINCS HIVATALOS NYELVE.

2013.02.09. 15:06:13

mekkora tragédia!

Mindfield 2013.02.09. 15:44:24

@defender of the clown: Hát, a facebook 100%-ig a zsidók miatt van, azaz egy zsidó miatt.

szűkebb pátriárka 2013.02.09. 15:44:35

@komplikato: látta valahol, hogy van ilyen "oszd meg, és nyerj", aztán gondolta, hogy akkor majd ő is megcsinálja. Nem védeni akarom, de nem hiszem, hogy direkt az átbaszásra utazik, inkább amolyan lelkes dilettánsnak tűnik.
Érdemes megnézni magát az oldalát, kezdve a profilképével. Egy tinilány különb oldalt csinál a macskájának.

PubiX 2013.02.09. 15:46:05

@Vinnie Jones: Édesem, azokat a hirdetéseket az Index helyezi el a blogban, automatikusan! Pont úgy, mint a világ összes blogkikötőjében! Te nagyonokos... Mondom, hogy életedben nem láttál még blogot, csak a főnököd kiadta az utasítást, hogy okoskodj egy jót és fenyegesd meg a bloggert. Ehhhhh... De sötét vagy apukám...

Mindfield 2013.02.09. 15:47:14

"Szóval egy gerinctelen,köpönyegforgató geci,akit annak idején még a Tasnády nevű maffiózó is olyan szinten alázott meg a tévében,hogy önkéntes száműzetésbe vonult ez a poloska. "

Az lehet, hogy így volt, viszont már nem emlékszik rá senki! Viszont van kétharmad, szóval azért csak bejött neki is az élet!

kritikusolvaso 2013.02.09. 15:52:40

@PubiX: az megvan hogy valaszthatsz hogy akarsz e reklamot vagy sem amikor blogot hozol letre ????

1. Hirdetésmentes blog
2. Megosztott hirdetéses blog

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.02.09. 15:58:39

Ez a rezsicsökkentés mindenki tudja egy nagy porhintés, átverés, blöff, választási kampánymese.
Ez a gumicsontrágás, ígérgetés el fog tartani a választásokig.
Ha valóban erőszakkal, csökkenhet is a rezsiszámla (messze nem 10 %), az egyéb megemelt és a lakosságra áthárított emelések sokkal többet vesznek ki a zsebedből.
DE jól hangzik ez a kommunista duma, csökkentettük a zemberek rezsiét.
A nagyfogyasztók árai pl. emelték, de erről alig ír a hazug fidesz sajtó.
Ha minden jó és szép ahogy a törpebandita állítja, jöhet a 13. és 14. havi fizetés és nyugdíj. Mert megérdemeljük!
Ne dölj be a bóvlista maszlagnak (maradtunk bóvlikategóriában), soha többet a Fideszre...

PubiX 2013.02.09. 16:00:11

@kritikusolvaso: Na még egy hozzáértő! :)))
Igen. De pénzt se így se úgy nem kapsz a hirdetések után. De a hirdetésmentes blogoddal az életbe nem jutsz ki a címlapra. Ennyi a különbség.

kritikusolvaso 2013.02.09. 16:09:21

@PubiX:
te agyatlan olvasni es gondolkondi keptelen 1bites hulyegyerek!

akar sajat hirdetest is kirakhatsz ETARGET vagy Adsense

vagy esetleg elolvashatod a blog.hu errol szolo reszet is:

"A Blog.hu lehetőséget nyújt neked arra, hogy pénzt keress a blogoddal. Ehhez választanod kell egy hirdetési modellt.

Fogalmak:
Hirdetés blogokon:
Szöveges vagy banner formátumú reklám, melynek megjelenítése után a blog tulajdonosa harmadik féltől bármilyen ellenszolgáltatásban részesül.
Hirdetési modell:
A hirdetési rendszer egyes kategóriáit hirdetési modelleknek nevezzük. A modell a bloghoz tartozó paraméter, tehát a blog kötelezően megadandó beállítása. Az egyes modellek eltérő szabályokkal rendelkeznek, amik meghatározzák az adott blog hirdetéseinek megjelenését."

becike4 2013.02.09. 16:11:12

@Mindfield: Biztos,hogy így volt,és akinek nem szelektív a memóriája az mind emlékszik az összes szélkakas múltban betöltött szerepére.

Mária 2013.02.09. 16:24:14

@Vinnie Jones:

"Na akkor mesélj ki miért szennyezi reklámokkal a blogját, ha nem pénzért... "

Neked ezt tudnod kellene, hiszen ANNYIRA okos vagy.

Lehet, hogy mégse vagy annyira okos, mint amennyire pökhendi és lekezelő?

Azért vannak a blogokon reklámok, mert a felhasználók azzal "fizetnek" a szolgáltatónak a tárhelyért és a supportért, hogy cserébe beengedik a reklámokat.

Ez nem a bloggernek pénz, bár az Adwords hirdetésekkel kereshet valamennyit, hanem a szolgáltatónak, a sok kicsi sokra megy elvén.

A blogger a saját egy szál blogjával nem keres a reklámfelületeken. A blogger azzal tud pénzt keresni, ha tematikus blogot ír, amire sokan kíváncsiak, és a posztok közé emel be olyan írásokat, amik megjelenéséért valaki fizet.

Lásd például Gépont Gábor blogját, aki gondolom, nem hobbiból írja a fideszes agitprop posztokat, hanem jóféle közpénzekért :)

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.02.09. 16:24:14

A Felcsút is bundázott 2010-ben?
A Puskás Akadémia két gyanús meccse is szerepel a listán
Az U19-es magyar meccsek közül négy szerepel a bundagyanú-listán. Ezek közül hármat játszottak 2010-ben, s kettőben érintett a Puskás Ferenc nevét viselő, kivételezett helyzetben lévő felcsúti futballalakulat. A jelenleg milliárdokból stadiont építő egyesületet Orbán Viktor is patronálja.
Amilyen sunyi, simlis, álszent, csaló a gonosz törpe olyan a bandája is.

Ezt a nagy csalást hogy védik ki a bóvlisták, mit mond erre a "tulaj" O.V.

PubiX 2013.02.09. 16:29:44

@kritikusolvaso: Tisztelt professzor út, javaslom, kanyarodjunk vissza az alapkérdéshez. Nagyonokos Vinnie Jones barátunk a napizé bloggert gyakorlatilag megfenyegette: "Remélem veled, és a házad táján minden rendben van. Megmutattnád itt nekünk, hogy mennyit adózól az odaladon lévő reklámok után? És a bértblogolás utáni jövedelmedről is ha írnál néhány sorban. Köszi!"
Másfélbites agyaddal talán emlékszal, hogy erre írtam, hogy "Baromi sokat tudhatsz a blogvilágról ha azt hiszed, hogy a blogolásért meg a reklámokért egy fillért is kap a blogger!" Mert nem kap, hacsak nem tényleg maga szerez reklámot a blogjára!

Erre a hozzád - érdekes módon! - megtévesztésig hasonló szellemi színvonalú válasz: "Na akkor mesélj ki miért szennyezi reklámokkal a blogját, ha nem pénzért... igazán kiváncsivá tettél..."

Hát professzor uram, én bizony ezen a blogon nem látok adsense-es meg etarget-es hirdetést, egy darabot se! Egy lehetőségről beszélsz, amit nagyon kevesen tudnak kihasználni! Ahhoz, hogy egy maszek hirdetés mérhető pénzt hozzon annyi oldalletöltést kell produkálni, amit csak azok tudnak elérni, akik már főállásban az Indexnek írják a blogjukat.
Haggyuk már abba ezt a faszkalapkodást a magukat hülyére kereső bloggerekkel!
Inkább Bencsik sumákságáról beszélj, mert itt az a téma!

kritikusolvaso 2013.02.09. 16:35:49

@PubiX: nem kell ezt tulmagyarazni. volt egy allitasod felém:

"De pénzt se így se úgy nem kapsz a hirdetések után."

ez az allitas egy faszsag! ezt vagy felfogod vagy nem, gyanitom hogy nem.

"Inkább Bencsik sumákságáról beszélj, mert itt az a téma!"

én leszarom bencsiket de nagyon elegem van az ilyen magadfajta hulyegyerekekbol akik nagy pofával mindenkit osztanak es kozben hulyebbek az atlagnal...

MindjártTörölnek 2013.02.09. 16:48:55

A Bencsik által (is) főszervezett Békemenet mentette meg a kormányt azon a januári napon, és ezért nem foglalkoztat, hogy írt-e benyalós cikket az átkosban. Ezzel már tett annyit a nemzetért, hogy kiérdemeljen egy személyre szabott "pár sor gyűlölet" típusú blogon az Index-címlapon. Szerintem csettinthet a nyelvével, ha olvassa.
Ja és ezt írja a szerző:"A rendületlenül, és rendszereken átívelően kormánypárti újságíró".
Ezzel meg az a baj, hogy már Hornék alatt sajtókluboztak Bayerrel és Lovassal, és ugyanazt képviselte amit ma. '94-től 2010-ig 16 év telik el, ebből 4 évig kormánypárti. Kedves blogger! Mozog a szád......... ja és ne feletsd el jelenteni Facebook-on, jó kis nyilasházmester tempóban, ha lehet...

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2013.02.09. 17:24:24

?????????????????????
sem ezt az embert, sem a Békemenet-et mint egyáltalában létező entitást

KÉPTELEN VAGYOK FELDOLGOZNI

kérem a kormánypárti kommentelőket, hogy a gondolkodást, mint olyat, függesszék fel, mert az, hogy elszajkózzák ugyanazt, amit a narancs kft. az aktuális faszságát elkendőzendő kommunikál annak semmi értelme.
az ajánlott leütésszám a békementpárti kommentőknek tehát: 0.

Bencsik meg tökéletes ízléstelenséggel képes gyakorlatilag és képletesen is MEGVÁSÁROLNI a figyelmet... szégyen, undorító, de valahol annyira fidesz.

jah, hogy a posztolót se hagyjam ki a szórásból:
ez a poszt, egy a bencsikféle facebook hirdetésben megjelent komment ctrl+c; ctrl+v-zett verziója. nembaj ez vérem, mert lehet hogy te kommenteltél oda is, de ha nem, legközelebb legalább forrásként említsd már meg szerencsétlen kommentelőket, mer' ez így ölég csúnya.
peace

Harpi 2013.02.09. 17:42:01

@Megyko: Arra nem gondoltál, hogy esetleg valaki INNEN kopizta ODA ennek a bejegyzésnek a részletét?
A kérdés eldöntése egyszerű: nézd meg az időpontokat! Ez az írás ma reggel 7:19-kor aktiválódott, ekkor jelent meg a blogban. Az a komment, amiről beszélsz - megnéztem, hogy ne legyen vita! - most 5 órája, tehát kevéssel dél után került föl Bencsik oldalára.
Ennyi.

2013.02.09. 17:51:39

@MindjártTörölnek: "Sajnálattal kell azt is megállapítanom, hogy azzal foglalkozol, hogy a magán életemben öt napot hol nyaralok, és mivel töltöm az október 23.-át. Mit szóltál volna ahhoz, ha a januári Békemenet után én meg azzal foglalkoztam volna, hogy miért mentél el közel egy hónapra Kínába nyaralni?

Mindezekből is látszik, hogy könnyedén sértegeted a barátaidat – akik segítenek rajtad -, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te szeretnéd.

Szóval csak arra kérlek, hogy mielőtt forrófejűen válaszolnál erre a levélre.... egy kicsit szállj magadba.

Üdvözlettel, Széles Gábor."

Barátok, egymás közt.
Ja, és tényleg ugyanazt képviselték, mint ma: mindegy ki, csak adjon pénzt.
MSZMP, MDF, Kisgazdák, Csurka, Jobbik, Fidesz. Ez az életútja, nem mondhatod, hogy nem fújta a szél egyik helyről a másikra.

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2013.02.09. 18:13:58

@Harpi:
neharagudj, és vezeklek figyelmetlenségemért kőkeményen. ezesetben a facebook kommentelők csürhe módra loptak innen, ami több tekintetben sokkal súlyasabban undorító. elvégre te itt linkelted a bencsik féle posztot, ők meg szipmlán odakattintva másolták be ezt, mindenféle rád vonatkozó megjegyzés nélkül. persze az igazság - a facebook jogi szabályozainak kerete - nem változik, sőt örüljünk, hogy a fb. kommentelők is kiállnak mellé, csak akkor nékik szól: ez így csúnya.
mégegyszer elnézésedet kérem.
a békemenetes kommentelők persze továbbra is kíméljenek meg maguktól mindannyiunkat.

Amidazophen 2013.02.09. 18:43:46

" 1.) nem érzi-e arcátlanságnak a többi, sok millió, szabálykövető Facebook-felhasználóval szemben, hogy közszereplőként és politikai szerepvállalóként úgy gyűjt rajongókat, hogy közben tesz a szabályokra?,"

Nem érzi annak.Bencsik András semmit sem érez, még a jobboldali csókosainak a szájából áradó szarszagot sem.

"2.) vajon – ismerve a Facebook-oldalak működési paramétereit – mégis miképpen képzeli szabályosan és etikusan kisorsolni az addigra már vélhetően több tízezer megosztó között azt a bizonyos aranyérmét?"

Feláll majd egy asztalra, elénekli a székelyhimnuszt, és a hir és echo egyenes adásában átadja a meglepett Bayernek az érmét.

A hamis, rézből készültet persze, mert a másikat megtartja.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.02.09. 19:52:44

Totál fidesz kormány bukta, miért hazudnak ezek?

- 4 szer módosítja a "fix" új szarkotmányt! SZÍVÁS!
- nincs elég jelentkező az ócsai fidesz gettóra ahol 300 ezer/m2 az USB lapos ház! BUKTA!
- nincs jelentkező a dohányboltokra pedig már fideszbugyit is lehetne bennük árulni. Tolják a határidőt! ÉGÉS!
- újra becsapják a diákságot! ALJASSÁG!
- padlón az egészségügy, a közlekedés, az oktatás. SZÁNALMAS!
- bóvli kategóriában továbbra is, leminősítés várható! SZÉGYEN!
- MOL részvényen óriási bukta, most Eon veszteséges üzlet jön! HÜLYÉK!
- az egyházi iskoláktól nincs elvonás!!! SZARHÁZISÁG!
- a felcsúti orbáni kirakatcsapat is részt vett a focibundában!!! SZAR ÉS A PAJTÁSA szép család!

diákok röghöz kötése
egyetemi autonómia korlátozása
a hajléktalanok bűnözővé nyilvánítása
a kormány elcseszései miatt a lakosságra különadó kivetése
bírósági ügyek ügyészi eltérítésének lehetősége
választási kampány korlátozása
egyházak feletti állami kontroll
az Alkotmánybíróság jogköreinek további csorbítása
a szólásszabadság korlátozása

és még ezer dolog ami miatt soha többé a fideszre....

Dr. GGG77 2013.02.09. 21:21:35

Azért ezzel a tehetségtelen, ócska szarházival kábé ez a legkisebb baj.

nemhajlikagerincem 2013.02.09. 22:19:16

Elhülve olvaslak Benneteket, kommentelők, szinte egytől egyig Blogoló-szagú a hozzászólásotok! Kevesen tanultatok jómodort, azt látom, ritka a kivétel közöttetek! Nem lehetne átgondolni kicsit, mielőtt leírjátok az a millió ocsmányságot egy másik emberi lényről?? Szégyelljétek magatokat anyaszomorítók, és nézzetek mélyen magatokba! Aki ennyi mocskos szót képes kifröcsögni magából, annak az embernek éppen olyan sötét a lelke (és az agya) mint annak, akiről vélt vagy valós igazát állítja!

Vinnie Jones 2013.02.10. 02:35:57

Hmmm... szerintem azért vette le ezt a fröcsögést az index a kezdőoldaláról, mert ők sem vállalják sem a blogerhaverjai alpári röfögését, sem e bloger seggnyalását, akinek tisztázatlan anyagi és érdeki kötődése van feléjük, így hiteltelenné téve az írását és az indexet is...

felcsutisuttyo 2013.02.10. 07:19:54

Bencsik a seggnyaló, békető Birkák főbéketője a súrolókefével az orra alatt.
Egy tehetségtelen ember...csak a seggnyaláshoz ért..újságírónak rossz, embernek szar.
Kukába vele!
Pénzért BÉGET..ÉS VEZÉNYLI A BIRKÁKAT A BÉGETÉSRE.
Tudtok bégetni?
-ne-e-e-ee-m
-és pénzért?
- be-e-e-e-e-e-e-e-e :DDDD hihihi

felcsutisuttyo 2013.02.10. 08:22:44

PÉNZÉRT BÉGETŐ BIRKA!

dr yetee 69 2013.02.10. 09:28:17

@Vinnie Jones: Báncsák a jellemtelen,volt munkásőrt?Felháboritó,békamenetet azonnal!
süti beállítások módosítása