A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.12.17. 14:09 Harpi

Tarlós ajándéka: dugódíj helyett stresszlabda

Címkék: budapest fidesz karácsony tarlós istván pofátlanság hatalmi arrogancia főpolgármester dugódíj mikulásgyár döbrögi

Tarlós István főpolgármester színes ceruzát, zsírkrétát és stresszlabdát vitt a főváros nevében a Mikulásgyárba. Eme kétségkívül arcpirító impertinencián vélhetően napokig fog pufogni a hazai blogszféra, pedig igazából nem háborognunk kéne miatta, hanem inkább örülnünk kellene. Dugódíj helyett stresszlabdát kaptunk ugyanis.

2012_12_17_Tarlos_stresszlabda_LOW.jpg„Ilyennek kellene lennie az életnek karácsonykor, amikor nincsenek erősek és gyengék, nem lehetnek győzők, illetve legyőzöttek. Inkább azon kellene tűnődni, hogyan kellene egymással összefogni” – fogalmazott Tarlós István az adományok átadásakor. Hozzátette, ennek a városnak elsősorban nyugalomra, békességre van szüksége, „nem igaz, hogy az emberek állandóan csak a negatív hírekre várnak.  Ennek jegyében kívánok minden budapestinek áldott karácsonyt és egy békés, boldog új évet!” – zárta szavait Tarlós István. (Budapest.hu)

A nap híre tehát, hogy Tarlós "Döbrögi" István szerint a fővárosiaknak ezekben a zűrös napokban leginkább nyugalomra van szükségük, ezért aztán a gyerekeknek színes ceruzákat ajándékozott, apunak és anyunak pedig – a fővárosi cégek által tett felajánlásokon túl – stresszlabdát. Innen izenjük kedves bloggertársainknak, hogy ne tessék emiatt háborogni! Örüljünk inkább.

Aki vevő Tarlós tapló humorára, az még akár el is mosolyinthatja magát, ám ennek a gesztusnak a legkevésbé sem ez a lényege. Nem a humor! Hanem az üzenet:

Kedves szülők! Feneséges Főpolgármesterünk tökéletesen tisztában van azzal, hogy az idei december nem ünnepi hangulatot, hanem pattanásig feszülő idegbajt csempész a legtöbb magyar családba. A nyugalmunk érdekében ugyan az égvilágon semmit nem tesznek, ám, mielőtt végképp elszakad a cérna, tessék kézbe venni az ajándék stresszlabdát, és azt nyomkodni szakmányban, ahelyett, hogy gyermekeiken töltenék ki tehetetlen dühüket! Ez van, ennyi tellett mostan, de ez nem kevés! Hiszen, ha megmarad az autónk jövőre, sőt még benzint is tudunk tankolni belé, akkor jól fog jönni a stresszlabda a dugódíjmentes budapesti csúcsforgalomban is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr634969867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása