A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.07.09. 10:08 Harpi

Levél Hugh Grantnek: Uraim, itt a cím!

Címkék: kormány hugh grant pártunk és kormányunk kommunikátorok

Pártunk és kormányunk vezető személyiségei minden jel szerint immár valóban belülről szemlélik nagy buzgalmukban az elmebaj határmezsgyéjét. Legújabban a világhírű brit színésznek óhajtják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, jelesül, hogy kies hazánkban egyáltalában semmi baj sincsen a szabadságjogokkal, csak azok a fránya nemzetellenes liberálbolsevikok állítják ennek az ellenkezőjét.

hugh20grant LOW.jpgAz a baj mindössze, hogy nem tudják, milyen címre küldjék a levelet, amely nyomán a hollywoodi sztár majd bizonnyal magába néz, és könnyes szemmel kér bocsánatot Magyarország kormányától. Segítünk.

Összeállították a kormányzat sajtós munkatársai azt az angol nyelvű anyagot, amelyet Hugh Grantnek kíván küldeni a kormányzat, ugyanakkor a sztár pontos elérhetőségét még nyomozzák – tudta meg a Vasárnap Reggel a Miniszterelnökségtől. Ha meglesz az angol színész pontos címe, akkor üzenetet fog kapni a magyar kormánytól. – Index.hu

Kedves kormányzati kommunikátorok, ne tessék tovább kutakodni, itt van Hugh Grant postacíme:

Hugh Grant, PO Box 83 94, England, London SW 7, 2 ZB


Tessék egészen nyugodtan felhasználni, írják meg a levelet a színésznek, és nem kell rám hivatkozni, legfönnebb Tótikára, aki kikereste nekünk, de igazából az sem fontos, biztos nem fog megsértődni, ha kihagyják, annyi minden másból is kihagyták már... Sokkal fontosabb viszont, hogy a Hugh Grantnek szóló levelet, ha kérhetem, ne az én nevemben, ne Magyarország, és ne is a magyar polgárok nevében írják alá! Ezzel az ökörséggel kéretik kizárólag magukat égetni, ebből hagyják ki Magyarországot.

Ez a maguk hülyesége, nem a miénk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr714637365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása