A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.06.08. 15:44 Harpi

12. havi fizetés és nyugdíj – is out?

Címkék: orbán viktor nyugdíj költségvetés fizetés államadósság lemondás

Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme:

Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that, is not the reforms or certain decisions and instrument, what we try to convince about them is that we have to reorganise the whole country. So we introduced a flat tax system. We created a totally new pension system. Then we introduced the ten percent small and medium sized companies' taxation level. ... Then we convinced the people that they had to leave one months' salary per year. One month's salary is out. One month's pension is out.

A miniszterelnök szerint tehát: "Meggyőztük az embereket, hogy mondjanak le évente egyhavi fizetésükről. Egyhavi fizetés nincs. Egyhavi nyugdíj nincs."

Ön emlékszik arra, hogy bárki megkérdezte arról, hajlandó-e lemondani a 12. havi fizetéséről vagy nyugdíjáról? És ön igent mondott? Ön meg van győzve?

61 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr612968013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.06.08. 16:34:55

Ez az ember egy retardált barom. Egyebet nem tudok mondani.

uni1002 2011.06.08. 16:36:03

Meg vagyok győzve. Az övéről szívesen lemondok...

Cila1950 2011.06.08. 18:51:50

Ez a baromarcú mikor követte a Gyurcsányt vagy a Bajnait, akik fillérekért hagyták magukat gyalázni? A kedves mamája és az apukája nyugdíja biztos nem fáj neki!
Ahogy ismerem ezt a gerinctelen férget, ezek után is szemébe tud nézni választóinak, sőt
ha vitatkoznak vele még le is hülyézi őket!
Aki nem vett részt 8 évig a parlament munkájában, "csúzlira" vette fel a "kemény lóvét", abban merült ki a parlamenti munkája, hogy kivonult az ne kérjen áldozatot, hacsak
nem Ő lesz az áldozati bárány!

preston 2011.06.08. 18:56:21

szerintem érthetetlen és értelmezhetetlen, amit ez a fütyi mond a képernyőn. sajnos nem tudja messziről olvasni a puskát és nem tud annyira angolul , hogy szabadon és értelmesen beszéljen. azt mondja, ami angolul kijön a száján.
szóval, amit a székely mondott szekercével a hátában: viccnek rossz, komolyan meg inkább vicc.

M. Bertalan 2011.06.08. 19:04:07

Utálom ezt a bagázst, de itt Orbán a 13. havi nyugdíjról, és a 13. havi közszolgálati fizetésről beszél. Minden más értelmezés hülyeség

Kulminaator 2011.06.08. 19:11:45

@M. Bertalan: Ittas vagy? 13. havi nyögdíj már elég régóta nincs.

Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport 2011.06.08. 19:38:39

@M. Bertalan:

Ellent kell mondjak neked.
Itt nem a 13. havi bérről van szó, hanem a 12.-ről.

Amiről az emberek önként lemondtak a Nemzeti Együttműködés Rendszerének építéséhez. Az ország csak úgy épülhet, ha mindannyian kivesszük belőle a részét.

Ez hasonló az önként átadott nyugdíjakhoz, abból vettük meg a Nemzeti olajtársaságot.

Most, hogy mindenki jól járt az új adórendszerrel, ez a legkevesebb amivel meghálálhatjuk az országnak azt, hogy itt kell élnünk, halnunk.

Egyébként vezető közgazdászok is (pl Matolcsy) azt mondják hogy relatíve könnyű lemondani az embernek a bevételei 1/12 részéről, emiatt nem kell hogy fájjon a fejed.

Pszichológusok szerint pedig az adakozás boldoggá tesz, szóval a decemberünk nagyon boldog, békés és szeretettel teli lesz még fizetés nélkül is.

Kérlek bennetek, ne aggódjatok, amíg Orbán Viktort látjátok, nem történhet semmi rossz.

Az idei 12. havi bérfelajánlásotok vegyétek úgy, hogy az eemúttnyócév elkúrásait fizetjük vissza!

Spóroljatok, éljetek szerényen, a haza felvirágzik!

roqfort 2011.06.08. 20:13:15

Az angolja, édes istenem, valaki segítsen neki, könyörgöm. Mi nem értjük mit beszél, képzeld el a külföldiek mit ötletelhetnek. Vagy kivágják mindenhonnan.... ami szerintem nagy segítség az ország imázs megőrzéséhez.

Cila1950 2011.06.08. 20:49:44

Várjátok ki a végét!
Ez a "rákosireinkarnáció" feldobja még a "Béke kölcsönt" is!
Mi meg a talpunkat!

kocsány 2011.06.09. 01:33:11

Viktor! Ez baromság! Ezt ígérted: "Megvédjük a nyugdíjakat!", ehelyett; "megcsapoljuk a nyugdíjasokat" 14. havi nyugdíj helyett 11 havi. Gratulálok!

A KRITIKUS TÖMEG 2011.06.09. 04:56:07

viktor - TAKARODJ!!!

TE EGY AGYAMENT, ELMEHÁBORODOTT BAROM ÁLLAT VAGY!!!!

- NEM ELÉG HOGY NEM BESZÉLSZ ANGOLUL, HIÁBA VAN LEÍRVA, MÉG OLVASNI SEM TUDSZ. OLYAN SZÖRNYŰ A KIEJTÉSED, HOGY AZZAL A TE PRIMITÍVSÉGED SZINTJÉVEL AZONOSÍTJÁK AZ ORSZÁGOT.
RAJTUNK RÖHÖG MINDENKI, TE MEG AZT HISZED JÖPOFI VAGY. KÖCSÖG.

- KÁRTÉKONYABB VAGY BÁRKINÉL. LAKHATATLANNÁ ÉS ÉLHETETLENNÉ TESZED AZ ORSZÁGOT ÉS MÉG AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY KÖZBEN MINDENT ELKÚRTOK. HOZZÁD KÉPEST MINDENKI KISPÁLYÁS (ÉS NEM A SZAROS BŐRLABDÁDRA GONDOLOK)

BELŐLED 1 IS BŐVEN SOK, IRTANI KÉNE TÉGED, OLYAN KÁRTÉKONY VAGY.
AZ EGYETLEN REMÉNYE A MAGYAROKNAK AZ, HOGY TE SEM ÉLSZ ÖRÖKKÉ - SZERENCSÉRE!

- A LEGJOBB AMIT TEHETSZ, ÖNKÉNT LEMONDASZ A TELJES ÉVI BEVÉTELEDRŐL - EGYE FENE A TIZENKETTEDIKET MEGTARTHATOD ÉS AZT OSZD BE EGÉSZ ÉVRE.

- JA HA NEM ELÉG, MENJ LE A LOPOTT BÁNYÁTOKBA, LEGALÁBB FELJÖN A SZÉN!!!

- MIKOR FOGOD MÁR FEL, HOGY HOZZÁD KÉPEST AZ ÖSSZES POLITIKAI ELŐDÖDET ÜBERELED A PRIMITÍVSÉGEDDEL ÉS A GERINCTELEN MOHÓSÁGODDAL. MINDENKI ARRA VÁR, HOGY ELTAKARODJ MÁR A JÓ BÜDÖS FRANCBA A PEREPUTTYODDAL EGGYÜTT ODA AHOL SENKI SEM TUD RÓLAD!!!!!
ÉS HA LEHET NE A LOPOTT PÉNZZEL MENJ, HANEM CSAK A BECSÜLETESEN MEGSZERZETTEL.

- TÉGED SENKI ÉS SEMMI NEM ÉRDEKEL. BÁRMI ÁRON AKARSZ DIKTÁTOR LENNI.
BÁRKIN ÁTGÁZOLSZ, CSAK HOGY NÉHÁNY FILLÉRREL TÖBBET LOPSASS...
- KÉPES LENNÉL A SAJÁT ANYÁDAT IS LEVADÁSZNI NÉHÁNY FORINTÉRT...

- CSINÁLJ MAGADNAK KISTESTVÉRT, MEG KISUNOKÁT!

==========================================
ABBERRÁLT BAROM, ÁLLAT VAGY PFÚÚJJJ A BELEM JÖN KI TŐLED
==========================================

(A jóérzésű emberektől elnézést kérek, de ez kikivánkozott belőlem...)

ancsahair 2011.06.09. 06:17:08

Ez már mindenen túl megy.....!!!!!!!

indigooo 2011.06.09. 08:49:16

Meddig kell még elszenvednünk ezt a ...???
Mit képzel magáról?
Nem fél az Istentől?
Nem fél a néptől??
Vagy direkt húzogatja a bajuszunkat, hogy mikor támadunk neki?
Csak ne kóstolgasson! Mert már nagyon elég volt belőle!
Becsapott minket! Hazudott nekünk! És ami a legrosszabb, hülyének nézi a magyar népet!

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.06.09. 11:36:01

Csak az időrendet keveri... Itt megint a Bajnai-kormány intézkedéseivel villog (13. havi fizetés és nyugdíj is out), csak szokás szerint csúsztat és hazudik, mert a sajt érdemeként adja elő. Nem először.

Doberdo 2011.06.09. 13:27:37

Az ajánlatot kiegészítve fogadnám el,azzal:
vállalja el örökre és visszavonhatatlanul, hogy
egyszer és mindenkorra kivonul a magyar politika
világából. Javasolom, hogy válasszák meg az ENSZ
főtitkárának. Abban a pozícióban szerintem kisebb kockázattal oszthatja az észt.

sipista 2011.06.09. 13:59:41

Meg a kisfiam apja f....’t!
Mivel nekem nincs Tokaji hegyem, hatalmas vállalkozásaim, milliós (vagy több) havi jövedelmem, semmi tartalékom és hónapról, hónapra "élek" a nyugdíjamból, ez a számlámat teljesen leüríti. Ergo, nem tudom fizetni a közüzemi számláim, a hitelem és nem tudok enni. Mindezek ellenére, belemennék ebbe az őrületbe, de egy dologhoz ragaszkodom: Ne csak az én, hanem valamennyi magyar állampolgár (a miniszterelnöktől a hajléktalanig) hazai és külföldi számláit hasonlóan ürítsék ki. Annyi pénz maradjon a zsebükben, mint nekem. A lakhelye kivételével (az sem legyen palota) valamennyi ingatlanát pakolják be az állami adósság törlesztésébe (nagy részük úgyis az adófizetők pénzéből lett). Amennyiben ezt megteszik, O.K., esetleg hajlandó leszek egy hónapig evés helyett, legelni (velük együtt) elmaradni a közüzemi számláim kifizetésével. Ha nem hajlandók egyszer ők is áldozni, én meg nem vagyok hajlandó helyettük fizetni. Nem én és a hozzám hasonlók, hanem a korrupt, tolvaj politikusok juttatták az Országot ebbe a helyzetbe. Amennyiben megteszik, amit javasoltam, egyből fel tudjuk számolni az összes államadósságunk, a maradékból meg tudunk a görögöknek kölcsönt adni és beindítani a hazai gazdasági fejlődést. Tisztában vagyok azzal, hogy nem az én nyugdíjam, vagy a minimálbér-közeli fizetésekkel érhetnénk ezt el. Itt a hangsúly az ellopott javak visszaadásán lenne.

Turd Ferguson 2011.06.09. 15:06:45

Nagyon vastag a bőr Orbán Viktor pofáján.

sipista 2011.06.09. 16:35:37

@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: Már ne haragudj, de Te ezt most komolyan írtad?

kecas 2011.06.09. 18:45:34

Az ÖVÉKÉHEZ képest a mi jövedelmünk ill nyugdíjunk tizede annak, amit ők legalább egy helyről leemelnek, ebből kifolyólag a nagyságrendeket nem ismerve azt hiszik, hogy ha lemondunk a havi jövedelemről vagy nyugdijról, akkor még ott van a sifonérba felhalmozva legalább egy évre a megélhetésre szánt dugipénzünk. Ezek a kollaboránsok vagy minket néznek nagyon hülyének vagy egyáltalán nem is érdekli őket, hogy mit gondolunk róluk. A 2/3-ad mindenre feljogosít !

sipista 2011.06.09. 18:51:24

@Cirbi: O.K., így már jó, de annyira komolyan írta. Miután - hirtelen felindulásból - elküldtem a kérdésem, megnéztem a nicknevet és akkor már szinte biztos voltam, hogy nem érthet egyet ezzel az agyament elképzeléssel.

hüséges 2011.06.09. 20:12:36

Nem láttam, nem hallottam, hogy a Fidesz-Kdnp képviselők és kormánytagok egyöntetűen lemondanának LEGALÁBB egy havi juttatásukról, amit az adózó nép fizet nekik. Itt már mindenkit megsarcoltak, nyugdíjast és dolgozót egyaránt, de nem érzékelem a fene nagy összefogásban,hogy mennyi pénzt ajánlottak fel az adósság csökkentésére! Tessék először jó példát mutatni és csak utána kérni !!!

szepi64 2011.06.09. 20:58:06

nem értem hogy miért nem értitek az angolját, hiszen a soros kisebbségi alapítványával tanult oxfordban. ha jól tudom :)

Sumegan 2011.06.09. 22:46:36

A jó édesanyja nyugdíját elveheti, akár mind a 12 havit, de a miénkhez ne merjen nyúlni!!!!

2011.06.10. 05:24:07

Ha 12. haviról beszél akkor QRA anyját és bohócforradalom.
Ha 13. haviról akkor hazudik. A bíróknak és az ügyészeknek mai napig jár a 13. havi fizetés. Bajnaiék nem tudták elvenni, mert nem volt 2/3-uk.

2011.06.10. 05:26:48

@szepi64: Félévig csak. Közben rájött, hogyha kint marad teljesen kimarad az akkor csúcsán lévő Magyarországi politikai változásokból. Hazajött. Tanulhatott volna egy kis demokráciát, ő inkább maradt bunkó.

TexMex 2011.06.11. 12:12:15

Az alcsútdobozi akcentus az mindent visz :))))

Tényleg nem futja a kőbányák bevételéből heti háromszor tíz perc beszélgetésre egy angoltanárral? Esetleg az Eurosport mellé fel kéne vennie mondjuk valamelyik angol nyelvű adót is a családi műholdas választékba és megnézni naponta pl. a híreket ángliusul. Segít.

6. alabardos · http://hatodikalabardos.blog.hu 2011.06.21. 06:40:36

Mondtam én már áprilisban, hogy jön a békekölcsön jegyzés, mert "Nemzeti összefogás, ötéves terv, virágzó ország boldog nép!"
hatodikalabardos.freeblog.hu/archives/2011/04/07/Jegyezz_bekekolcsont/

macamuca [IHUN] 2011.06.21. 17:45:32

Hmm. Idehaza, magyarul mikor fog ez a nyilatkozat elhangzani? Már csak azért, hogy az a néhány ember is értesüljön a saját (!!) "vállalásáról", aki véletlenül nem beszélni inglis...
Utána már csak arra lennék kíváncsi, hogy kik-hol-hogyan tüntetnének. Természetesen azért, hogy hadd adják oda a 11. havi jövedelmüket...
Elvégre a nagy ötletek mindig követőkre lelnek...

keselyű10 2011.06.22. 17:32:19

TE SZEMÉTLÁDA ORBÁN MIKOR TAKARODTOK MÁR EL AZ ORSZÁG ÉLÉRŐL, HÁNY BŐRT AKARTOK MÉG A NÉPRŐL? AZ 1 ÉV ALATT TELJESEN TÖNKRE TETTÉTEK AZ ORSZÁGOT! OLYAN VAGY MINT ANTAL UGYAN IS Ő KEZDTE AZ ORSZÁGOT KIÁRULNI. SALGÓTARJÁNBAN VOLT VAGY 13 GYÁR PLUSZ A BÁNYÁK ÉS EBBŐL MÁR CSAK 2 VAN AMI MŰKÖDIK. HA TI FELAJÁNLJÁTOK AMIT EDDIG ÖSSZELOPTATOK A KŐBÁNYÁBÓL A FELESÉGED SZŐLŐJÉBŐL MEG AZ ÖT GYEREK CSALÁDI PÓTLÉKJÁT AMI MÁSNAK CSAK CSAK FILLÉREK NEKED 540.000FR MINDJÁRT MEG IS LESZ A HIÁNYZÓ ÖSSZEG! NEM KELL AZ ÁLLAMHÁZTARTÁSHOZ ELVENNI A KIS EMBEREK ÖSSZEKUPORGATTAK MAGÁNNYUGDIJ PÉNZTÁRBAN LÉVŐ PÉNZÜKET! TE UNDORÍTÓ FÉREG TE ÁLLANDÓAN HÁBORÚZNI AKARSZ MINDENKIVEL, DE A MAGYAR NÉP ÉS A RENDVÉDELMISEK REMÉLEM MEGMUTATJÁK NEKED HOGY KELL ISTEN IGAZÁBÓL HÁBORÚZNI! DE AKKOR VEGYÉL MAGADRA EGY PÁNCÉL RUHÁT ÉS ÍRD KI A SISAKODRA HOGY ÉN VAGYOK AZ A GANAJ ORBÁN VIKTOR! EGY JÓAKARÓD HA ARRA KERÜL A SOR A LEGELSŐ LESZ AKI FELAKASZT A PARLAMENTNEK A ZÁSZLÓ RÚDJÁRA!!!!ORBÁN TAKARODJ MIHAMARABB ANNÁL JOBB LESZ NEKED.

keselyű11 2011.06.22. 17:51:14

CSATLAKOZOM AZ ELŐTTEM SZÓLÓHOZ, IGY IGAZ AHOGY MEGIRTAD! kIEGÉSZÍTEM MÉG AZZAL, HOGY ORBÁN VIKTOR CSAK AZZAL ÁLL SZÓBA AKI VELE EGYFORMA UNDORÍTÓ FÉREG, SZIJJÁRTÓ PÉTER AKI MÉG AZT SEM VESZI ÉSZRE HOGY HAVI 1 MILLIÓ FORINTTAL TÖBBET KAP MINT AMI JÁRNA,ÉRDEKES, HA ÉN EGY KIS NYUGDUJ EMELÉST KAPNÉK AKÁR CSAK 1000 FR AZONNAL ÉSZRE VENNÉM, IGAZ ÉN SZEGÉNY VAGYOK ÉS CSAK A NAPI BETEVŐ FALATRA JUTJA DE NÉHA MÉG ARRA SEM HA REZSIT KIFIZETEM.LÁZÁRNAK AZT MONDOM JOBBAN JÁR HA BEFOGJA A SZÁJÁT NE LEGYEN OLYAN FENHÉLYÁZÓ MERT MÉG Ő SEM TUDJA HOVA JUT.LEHET HOGY A VÉGÉN A KUTYÁK KAPARJÁK MAJD EL. ORBÁN ÉS KORMÁNYA TAKARODJ MIHAMARABB ANNÁL JOBB!!!!!!!!!!!!!!

Almost Zed 2011.06.22. 22:23:51

Orbán olyan akár a fajtája: szemrebennés nélkül lop, pofátlanul hazudik. Az sem igaz amit kérdez.

zoliopata 2011.06.23. 18:25:56

OV......Sajna,ra szavaztatok,bekaphatjatok neki!(meg nekem is!)

vajanicator 2011.06.24. 00:48:33

Érdekes, igazán érdekes, hogy miként lesz valaki azzá, amit a legjobban üldöz. (Lásd szarvassá változott fiúk, "...mit védtünk, az utolsó vérig, az mostmár nincs jelen, azt mostmár támadóink védik...", "...szarvas voltam hajdanán, farkas leszek, azt bánom..." stb.)
Hát, valahogy így lett Viktorból (azaz Győzőből --Győzikéből) Rákosi és Visinszkij elvtársak legméltóbb követője.
De, tegyünk úgy, adjuk oda az egy havi bérünket! Például úgy, hogy legyen már egy egyhónapos sztrájk! (Apropó, van-é Magyarországon sztrájk-segély? A piszkos imperialistáknál van!)

Na de tényleg komolyan! Dolgozunk ugye decemberben és januárban, fizetést meg csak február elsején kapunk. Már az egy hónapi kamata a bérünknek, már az sem piskóta! (Nekünk, kisembereknek...) Az összesen megtakarított (szóval ki nem fizetett bér) az egy átlag (nettó) 170 eFt-vel számolva (Stat. Hiv.) és figyelembe véve a kb. 4 millió aktív keresőt (beszámítva némileg a nyugdíjasok "hozzájárulását" is), az 680.000 millió HUF. Ez pénzre átszámolva: 2.600 millió EUR.

Győzőke, tényleg csak ennyi a kölcsönünk?
Meggyőzőke, amikor megkísérelték az Euro-csatlakozási kísérletünkkor bebizonyítani, hogy csak 2,9% az államadósság, akkor a brüsszeli öreg rókáknak elég volt a paksaméta hazugság borítójára nézni, hogy megállapítsák: a számjegyek helyesek, csak rossz helyen vannak. Nem 2,9, hanem 9,2! (A kis cuncimókusaink "efelejtették" belevenni az autópályaépítésekből adódó terheket...)
Emlékszik rá mindenki?

Az öreg Marx (már le van lepellel takarva az aulában a szobra) azt mondta, hogy a munkabér a munkaerő ára (cincog a zsebünkben --tette hozzá egy Marxnál is nagyobb koponya...).
Szóval, ha nem fizetjük ki a munkaerő árát, azaz a munkabért, akkor a vásárolt árut ELLOPJUK!
(Nyilván sztálini trükk, --amikor a pártkasszát is gazdagítva bankot rabolt-- hogy "jószándékból adták át a pénzt".)
A lopás büntetését (Ugye még az "ötvenfilláres" Boci-csoki lopását is!) pedig most szigorították meg: letöltendő kaptárt!
Hát akkor ez ugye a lopásra való fölszólítás! Ugye azt is nevesíti a BTK?

Nosza, akkor miért nem kapják le a lábáról Gyózikét?

Mintha egészen más lenne:
Vikike (Győzike) bányájából vitték a követ pl. az M6-os autópálya építéséhöz is. Miért? Mert másutt nem volt olyan jó a minőség? Első osztályú hazugság!
Hogyan vitték? Hát kamionnal! Kb. 100 km-t, közúton. Szét is taposták a satnya falvak satnya útjait. (Hogy hol javították ki, és hol nem, az egy külön szociológiai tanulmányt érdemel...)
Nem ám Oroszlányba vitték, hogy ott pl. vonatra rakják és úgy vigyék, mondjuk Dunaújvárosba.
(Ferike bányájából vitték a kavicsot. Kb. Mosonmagyaróvárról! Kamionnal! A dunai kavicsot! Nem a Dunán, hajóval! Dunaújvárosnál pl. nincs kavicsbánya! Áh!)

Mindezt csak azért vettem közbe, mert ha a nép "áldozatos fölajánlásokkal" --meg mostmár a Világ Magyarjait is közvetlenül meg akarjuk fejni, internetes oldalt alakítottak ki evvégett! (pár millióért)-- be is tömi az adósság-lyukat, akkor mi lesz?

Akkor nem fogunk költekezően termelni? Akkor nem fogunk kenőpénzeket szétszórni? Pártokat illetálisan finanszírozni? Ettől drágul meg a magyar termék, nem mástól!
Akkor nem fogjuk az ökröt a szekérrel szemben befogni, és úgy erőlködni? (Ugye egyértelmű, hogy ebben az esetben rengeteg energiát fektetnek be, de igen csekély a haszon?)
Csak egy apró példa, de jellemző (és mindenki tud --sajnos-- száz másikat): Az az ország, ahol a villamos-sínek egy teljes kört írnak le egy városban (mennyire akarjuk pl. az autópálya-körgyűrűt Bp. körül!), és a villamos mégsem megy körbe, az az ország eláshatja magát!

Egy ilyen győzködő Győzike, Viktorka éppen megteszi sírásónak!

Fefike 2011.06.24. 22:19:51

Vajon a 12. havi segílykérül is le kell majd mondani ?

macamuca [IHUN] 2011.06.24. 23:29:35

@Fefike: minyimum!
De már nem sokáig lesz, utána majd a 12. havi közmunka-bérről kell lemondani.
Aki túléli (=nem hal éhen), azzal érdemes foglalkozni-szaporítani: strapabíró fajta. Elvégre erős magyar emberekre van szüksége a zországnak, nem holmi rokikra meg nyuggerekre!

Griska 2011.06.26. 01:36:00

A képviselői fizetés -mint olyan- újkori találmány... Előtte sehol nem létezett ilyesmi, sőt ők fizettek azért hogy képviselők lehessenek. Egyébként is fából vaskarika, mert nem kinevezéssel, hanem választással lesznek azok. Nem szólva arról, hogy ők vagyonosokként lettek azzá. Ma ugyanez a helyzet. Nem tudom, van-e olyan (akár helyi) képviselő, aki munkanélküliből lett azzá. meg kéne saccolni, mennyi pénzt lehetne megspórolni az adósságszolgálat számára, azzal, ha nem kapnának fizetést egy teljes cikluson keresztül és költségtérítést is csak a képviselői tevékenységükkel összefüggő kiadásaikhoz... vagy minden képviselő járandóságát a saját választókörzete állapítaná meg...

spartáéskus 2011.06.26. 10:46:38

Szevasztok!

Gyerekek - én úgy emlékszek, hogy mivel januári járandóság februárban a februári márciusban jut a kezünkhöz - és így tovább - a megadott 12-havit de 13 havinak titulálva már egyszer elvették - vagy rosszul emlékszek?

Ki tudja?

szeretettel: spari...

VTN 2011.06.26. 12:47:01

Hát igen.. Jellemző... A másik érdekes dolog, hogy akárki más lenne az ország élén, nem lenne jobb a helyzet.. Más hülyeséget csinált volna (vagy ki tudja, lehet, hogy ugyanezt), és akkor őt szidnánk. Nem védek én ezzel senkit, félreértés ne essék, ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen.... Orbán egy ilyen hazug disznó, aki meglopja az országot, meglopja a népet, azaz minket, és így természetes, hogy nem bízik meg benne a nép, hogy nem bízunk meg benne! Márpedig olyan vezetőhöz, akiben nem bízok meg, nem ülök be mellé egy autóba (= országba)!
Nem mellesleg hol vannak olyan emberek a mai parlamentben, mint régen? A NAGY emberek hová tűntek? Széchényi, Kossuth, Kazinczy, stb. stb. stb. Csak hogy Széchényit említsem, odaadta akkoriban a telkeit meg a pénzét az országnak! Most meg Orbán a néptől akarja elvenni azt, ami nincs is?... Na ne már.. Mondjuk Orbán is csak egy bohóc, akit a színfalak mögül rángatnak, ő csak az arcát és hangját adja hozzá, úgyhogy én az egész pártot szidom, ha valakit szidni kell!!
Utoljára meg annyit, hogy én mindig úgy voltam vele, hogy amit leírunk, annak van a legkisebb súlya... Amit szóban kimondunk, annak már nagyobb súlya van, de a tetteknek van a legnagyobb súlya! És akármit mondhat akárki: a tetteink beszélnek helyettünk! És a tetteink őszinték! És ha a tetteink és szavaink tartalmilag különböznek, azt nevezik hazugságnak, de én a tetteket nézem, és ha hazudik most speciel Orbán, ha nem, tettei alapján rosszakarómnak tekintem!

freedii 2011.06.26. 18:42:57

Ott rohadjon meg ahol van. Ez a névvel nem illethető ember???? a szemébe hazudik nekünk, a világnak. De HOL VANNAK A SEMMIÉRT IS SZTRÁJKOLÓ GASKOÉK?? BORSIKÉK? A PARASZTVEZÉR A TRAKTOROKKAL??? Ja, ö most az alelnök elvtárs!! Egyszerűen elképesztő és a Tárki néhány napos közvélemény kutatása szerint a fityma növelte a támogatói számát.
Agyrém.
Mi a francot akar még elvenni ez az erkölcstelen, aljas banda??
Emlékszem a nagypofájú frakció atyaisten hogy pitizett amikor Orbánnál volt az "elbeszélgetésen". Majd leesett a feje a nagy bólogatásban.
Soha nem voltam egy ugráló típus, de ezeket....................

pampalini66 2011.06.26. 21:00:15

Az anyja füstös pelcsája amit kaphat az emberektől az egy nagy valagba rúgás, azon kívül
csak utálatot és gyűlöletet!!!

pampalini66 2011.06.26. 21:00:58

Az anyja füstös pelcsája amit kaphat az emberektől az egy nagy valagba rúgás, azon kívül
csak utálatot és gyűlöletet!!!

zombi 2011.06.28. 14:19:42

Pauer Gyula és Can Togaj csinálhatna még egy "emlékművet" a dunaparton a mostani politikusoknak is

zsuzsa530127 2011.07.02. 14:51:13

Szép napot!!!Mondanám,hogy a bicska ki nyílt a zsebemben,de már sem zsebem,sem bicskám...Az igaz hogy levelezne a néppel,és válaszokat is kap..az már kétséges hogy milyeneket.A széles látókör azt láttatja a kormánnyal amit látni szeretne.A magam kis meséje ami sajnos valóság 2009 aug.25 óta tart.a betegség kódokat nem szedem csokorba,a lényeg 57 évesen 37év 341 munkanappal mögöttem ami mindig látható volt 40%-os rokkant lettem.Azóta a harmad fokon is túl újabb igazságügyin visszamenőleg nyugdijas lennék.A nyugd.intézet csak márciustól fogadná el,így a munkaügyi bíróság ami elég lassú majd pontot tesz a végére.Közben persze a magánnyugdij számlám is szépen le nyúlták.Kemény 25600ftminden bevételem.Szem rebbenés nélkül el döntik hogy le mondok valamiről amihez hozzá sem jutottam.Vérlázító hogy ilyen gyermekeket neveltünk, igyekszem higgadtan szemlélni hogy mibe csöppentünk,de amikor ki jelentik a TV-ben !!meg eszük az unokáinkat bizony szívesen farkas szemet néznék politikusainkal.Nagyon nem ezt a lovat akartuk azt hiszem 1 pártnak sem vagyok tagja,de ez már minden józan határt meg sért!! Ön szántamból bizony nem vagyok hajlandó le mondani a hatalom javára semmiről.Akik az el múlt 20 évben a bársony széken ülve tanulgattak a mi bőrünkre most vissza menőegesen mondjanak le a jogtalanul felvett mert nem dolgoztak alkottak semmi érdemlegeset fizessék vissza ha el költötték akkor hitelt vegyenek fel a saját kontójukra,és legyen az ö gondjuk,miből törlesztenek majd.A lakosság felett naponta törnek pálcát felelőtlennek meg gondolatlannak tartják.Fel sem merül bennük hogy a többség kényszerböl és nem szórakozásból lett adósa a bankoknak.

heliox 2011.07.03. 17:27:42

Azért az nem ártana, ha a videó alá az lenne írva, amit mond. A leírt szövegben olyan nyelvtani hiba van (egy legalább) amit OV nem követett el és a szövegben and/or fel van cserélve (nem mindegy).

lóverseny (törölt) 2011.07.03. 19:10:36

A K édesanyja mondjon egyhavi nyugdíjáról

traxx 2011.07.03. 22:31:56

Én szívesen lemondok a Terrorosok Q7-es Audijáról... Ki lehet egészíteni a sort :) Szerintem gyorsan össze tudnánk szedni a pénzt

TomSoft 2011.07.04. 21:00:38

@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: Semmi köze az elmúlt 8 évnek ehhez, csak ez a Köcsög degenerált állat (Orbán Viktor) így lopja el a pénzünket. Tudja, hogy ez a 4 év lesz nekik az utolsó, főleg így, és mindent össze akar harácsolni...
Az első fára kéne felkötni ezt a parasztot, és vele együtt azokat is, akik megszavazták...

andatti 2011.07.06. 15:36:43

Angliában is most akarnak hasonlót bevezetni, ott tüntetnek is a bevezetés ellen, hogy ne legyen kevesebb a britek nyugdíja...
A kommenteket látva úgy látom, ha itthon a kormány meghátrál, majd elmondhatjuk, hogy amit lehet Angliában, nem lehet Mo-on... Ha pedig keresztül viszik akkor elmondhatjuk, hogy nálunk is úgy van, mint Angliában... Igaz itthon még nagy tüntetés sem volt, csak kommentel mindenki ezerrel...

keselyű11 2011.07.06. 22:45:04

@macamuca: Sajnos idehaza soha nem jut el ebből semmilyen hír! De még a legújabb hír sem, melyet , az a szemétláda viktorka mondott a tv-ben:nem vagyunk hajlandóak semmilyen segély fizetni! Mindenkinek dolgoznia kell akár 200km-re az otthonától is! Kérdem viktorka ki lesz akkor a gyerekekkel ha az egyik szülő:pl: Zalaegerszegre küldik közmunkára a másikat pl:Salgótarjánban? te undoritó féreg viktor ki lesz a gyermekekkel, ha már nagyszülők sincsenek? Majd elviszem hozzád a luxus lakásodban, legalább egy kis ideig jól élnek, ha egyáltalán adnál nekik enni, vagy kidobod az utcára őket? Ők is legyenek hajléktalanok? Túl messzire merészkedtél nem gondolod? Én már nagyon sok emberrel együtt szeretnélek az első fára felkötni!!!! Orbán takarodj mihamarabb annál jobb,mindenkinek elege van már belőled.

cantory1 2011.07.10. 17:30:40

A magam részéről, helyeslem a felhívást, sőt,
ilyen nagyszerű gondolatot támogatni illik.
Az egészséges életmód, táplálkozás, alapvető
feltétele ez a javaslat. Milyen szépen fog mutatni, a karácsonyi ünnepi asztalon a szép harmatos, bársonyos füvecske, gyep, pázsit.A
családok hölgytagjai, képesek ilyen alapanyag-ból, finom étkeket alkotni. A kérdésem, pedig
az, mivel nincsen sarlóm, a szakszervezet, vagy a kormány fogja bitztosítani ezt a fontos szerszámot. Természetesen a kormány tagjait, meghívom, az ünnepi asztalunkhoz.
Szivélyes üdvözlettel 1 NYUGGER.

Sayniqua (törölt) 2011.07.23. 15:30:12

Végigolvastam a sok kommentet és abszolút igazatok van.
Hagy kérdezzem meg, a szájkaratén kívül van itt valaki, aki esetleg összefogná a népet és elsöpörné ezt az agyament barom társaságot, akiket kormánynak hívunk?
Nos? Merre vannak a tenni vágyó emberek? Nincsenek sehol? Talán azért, mert mindenki egy beszari fostos idióta, aki cselekvés helyett csak a száját tudja jártatni. Vagy azért, mert ebben az országban mindenki csak a saját okosságával van elfoglalva és szarik a másikra, sőt inkább betart, mint segítene? Vagy talán azért mert a Viktorék jól megcsinálták a klasszikus: "oszd meg és uralkodj" koncecpciót? Amikor szavazni kellett mindenki bőszen ikszelte a fideszt, de előtte nem gondolkodott, mert a nemzetünk össz iq-ja összesen 2 számjegyű?
Addig itt nem lesz konkrét változás, amíg csak beszélünk róla. Nem pofázni kell, hanem cselekedni.

nagy.pofon 2011.07.24. 10:30:28

Sajnos az, ha lemondanánk egy havi fizetésünkről, x@rt se érne. A 4mill dolgozó átlag 170e-s fizetése (előző hsz-ek szerint), csak morzsa lenne a jelenlegi államadóssághoz képest - ugyanis, ha ez most ha valakinek új lesz, elárulom - mind a 10 mill magyar állampolgárra jut 2 mill forint adósság!!!

off:
@Sayniqua!
Valóban kíváncsi lennék a hozzászólók közül, ki volt az, aki legalább 2006 őszén kiment az utcára tiltakozni? Nem gyújtogatni, meg dobálózni...
on:

Ugathatunk itt, koptathatjuk a billentyűt, ezzel semit sem érünk el. Szidjátok Viktort (én is), de lássuk be, addig amíg megmondják neki Amerikában, Brüsszelben, Izraelben, hogy mit kell tennie, nem lesz itt jobb semmi. Egész Európát f@szra húzza a világbank, meg az IMF és a mögöttük álló multimilliárdos emberek. Lerombolták gazdaságunk, hogy ne legyen lehetőségünk a saját lábunkon állni, cukor kvóta, stb.

Attól, h köpködjük - egyébként jogosan Vikit - semmi sem lesz jobb, mert csak egy báb.

Búcsúzóul hadd adjak kezetekbe egy kis infocsokrot, csupa olyan dolog, amivel sokan tisztában vannak, de így egyszerre mégis megdöbbentő:

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_05_15__zQfm

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_05_22__LjKv

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_06_01__Z1In

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_06_06__2rVJ

Jó olvasgatást!
Szebb jövőt!!!

nagy.pofon 2011.07.25. 17:21:08

Elnézést, a Magyar sajtószabadság cenzúrázta a linkeket! Megpróbálom mégegyszer:

szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_05_15__zQfm

szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_05_22__LjKv

szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_06_01__Z1In

szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_06_06__2rVJ

Remélem így olvasható lesz!
Amennyiben mégsem, kérlek látogass el az oldalra és keresd meg a cikkeket!
Nagyon tanulságos!!!

Szebb jövőt!!!

animagda 2011.09.04. 15:07:49

Én ezt nem hiszem el,itt megint egy uszításról van szó. Miért nem irják alá amit mond? De fene sok itt a kommentelők közt a remek angolszakos. Kinek volt itt jó 2002-2010 között? Mikor tűntek el a milliárdok? Kikből lettek az igazán gazdag milliárdosok? Hol a felvett tömérdek kölcsön? Ki mondta el a hazáját lek...zó öszödit? Kik ülnek az előzetesben, hány szoci botrány pattant ki az utóbbi időkben? Talán elfeledkeztek a nagy szidalmazásokban a gyurcsi hazugságairól,
az ő remek angoltudását miért nem szapuljátok?
Nem védem Orbánt,--de ezt a sok ocsmányságot amit rászórtok! Nem veszitek észre, hogy itt valójában kik uralkodnak? Én is nagyon hiányolom az elszámoltatást, sok helyen reklamáltam már!--tehát nem fogadom kkritika nélkül az OV tevékenységét,de a nemzeti vagyon nem 1.5 év alatt tűnt el! Jobb lenne Fletó, vagy Laci bácsi, nem volt még elég belőlük? Nem hiszem el, hogy igaz ez, O látja a nép nyomorát, és ez bizony nagyban az előző kormány harácsoló, off-shore vitézeinek köszönhető. Helioxnak igaza van. -majd ha hiteles fordítást hallok,--nos akkor hiszem el,--addig csak átkozódjatok, magyarok.

vivike1 2012.02.21. 20:48:24

Mocskos, hazug ember. Nem ezt ígérte a választás előtt, és még azt hiszi magáról, hogy nem hazudik.
süti beállítások módosítása