A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.10. 21:29 Harpi

Altintop Puskás-díjas gólja Mracskó kapáslövésének klónja!

Címkék: magyarfoci futball messi mourinho fifa mtk eto altintop puskás díj

Néhány órával ezelőtt adták át a zürichi FIFA-gálán a nemzetközi labdarúgó-szervezet Aranylabdáját Messinek, Az Év Edzője-díjat José Mourinhónak, ám számunkra alighanem a legfontosabb az év legszebb gólját jutalmazó Puskás-díj – ezt az idén Hamit Altintop vehette át a török válogatottban Kazahsztánnak lőtt szenzációs kapásgóljáért. Ám ez a valóban gyönyörű gól hihetetlen deja vu-érzést keltett bennünk! Majd' másfél évtizeddel ezelőtt ugyanis a magyar bajnokságban is született egy gól, amely mintha ennek a találatnak a videografikus pontosságú másolata lenne!

Nézzük először Altintop gólját:

 

És íme egy gyönyörű mérkőzés az 1997/98-as magyar bajnokságból, amelyen a Győri ETO 2:0-ról fordított az MTK otthonában. A felvételen 1:40-től nézzétek Mracskó Mihály szépségdíjas kapásgólját:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr392575277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andorka 2011.01.10. 22:53:42

Mracskó Misi az egyik legnagyobb Csabai!

Mucikám · http://embermesek.blogspot.com 2011.01.12. 10:21:02

Ez nagyon jó!!! Sőt, fantasztikusan jó! :)

X-MAN 2011.01.12. 11:09:47

és a Misié még távolabról is van :)
süti beállítások módosítása