A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.06. 14:41 Harpi

A médiatörvény csak gumicsont?

Címkék: blogok fidesz regisztráció médiatörvény gumicsont pártállam eu elnökség állampárt médiahatóság

Újabb rejtett akna bukkant fel a médiaszabályozásban. Koltay András, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság fideszes Médiatanácsának fideszes tagja egy mai háttérműsorban megpedzette, hogy a tekintetes hivatal júliusban fogja eldönteni, kell-e, s ha igen, melyik blogokat kell majd mégiscsak regisztrálni. Erre ugyanis a törvény módot ad, habár a magyar Külügyminisztérium korábban arról biztosította a külföldi okvetetlenkedőket, hogy semmiképpen sem kell majd nyilvántartásba venni eme internetes produktumokat.

Hazudtak, na és? Volt már ilyen máskor is, és biztosan nem ez volt az utolsó. De semmi gond, a törvény eleve úgy van megalkotva, hogy e kérdésben június 30-ig kell dönteni. Akkor szépen leadjuk a magyar EU-elnökséget, és szabad a pálya. Akkor már ki nem szarja le, hogy mi történik Magyarországon?

Addig is, kéretik kellő éberséget tanúsítani állampártunkkal szemben!

Jómagam nem vagyok jogász, de talán akad néhány jogtudor ebben az országban, aki áldoz naponta egy-két órát arra, hogy betűről betűre átböngészi az év végén rohamtempóban elfogadott összes törvényt és más jogszabályt. Amiként ugyanis az egészségügyi törvényben rejtették el azt a passzust, amelyre hivatkozva seggbe lehetett rúgni a Költségvetési Tanács elnökét, bízvást meglehet, hogy ilyen "csontváz-paragrafusok" másutt is el vannak ásva. Nézzük végig hát nagyítóval az összeset, nehogy utóbb érjen meglepetés!

A médiatörvény a gumicsont, s amíg a hazai és nemzetközi sajtó és blogszféra azt csócsálja, simán átvernek megint. Ebben ugyanis vérprofi pártunk és kormányunk.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr702565019

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Médiatörvény miatt javasolt 2011.01.07. 12:16:47

Össze vissza csiki-csukiznak a médiatörvény kapcsán a blogok megítélésével. Óvatosságból ezért, ameddig nem lesznek kellően egyértelműek a törvény és a kormány nyilatkozatai  érdemes kényesebb írások elé beilleszteni az itt javasolt szöveget. Akk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása