A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.12.05. 20:52 Harpi

Buci kiakadt Balázson? – ügyes...

Címkék: stohl andrás való világ sebestyén balázs

Stohl András állítólag vérig sértődött, amikor Sebestyén Balázs imigyen szólott a Való Világ 4 beszavazó-showjában: Lezárjuk a szavazást, amikor Buci bal heréje összeér. Stohlt a Vasárnapi Blikk szerint meglepte a mondat, az adás alatt is kifejtette, nem biztos, hogy együtt fejezik be a VV 4-et. A műsor kreatív főnökének, Rubin Kristófnak mindenesetre bejött a poén, médiatörténeti pillanatnak nevezte az eseményt.

 

Ügyes. Meg van oldva a probléma.

Buci holnap teleordítja a sajtót, annak is legfőképpen a bulvárabbik fertályát, hogy ilyen körülmények között a továbbiakban semmiképp…

Ügyes, mondom. Így kell fájdalommentesen kivonni egy feketeseggűvé vált figurát egy magas nézettségű műsorfolyamból.

Egyetlen kérdés maradt: Miért kellett belevonni?

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr772495351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VV4: végre képek 2010.12.06. 01:13:30

Az első cicis-puncis képek a Való Villából. Zsófi Szandika Anikó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzaGyu 2010.12.06. 05:42:27

Ez a VV nem ér egy betűt sem.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.07. 13:05:51

Stohl a legrosszabb az egészben. Nem tudom, kik hozzák a döntéseket a VV4 kapcsán, de eddig szinte csak melléfogások voltak.

Minek kell Stohl a műsorba? Ki akar még felpumpált pofájú rémeket meg síkhülye csippendéleket nézni 2010-ben? Kolosi ennyire megöregedett?
süti beállítások módosítása