A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.05.28. 13:38 Harpi

Nem hiszek neked, Vona Gábor!

Címkék: szavazás parlament jobbik törvény vona gábor kettős állampolgárság elnök országgyűlés

"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki hiányolta jelenlétemet. Mindenki elhiheti, hogy akár a Marsra is elmentem volna, hogy ezen a történelmi szavazáson személyesen legyek jelen."

Imigyen szabadkozik Vona Gábor, a Jobbik elnöke és országgyűlési képviselője a párt weboldalán, de nekem valahogy nem igazán stimmel valami ebben az ügyben. Mert ha a pártelnök - és a hozzá tartozó slepp, titkárral, kabinetfőnökkel vagy ki tudja, miféle asszisztenciával egyetemben - olyannyira töketlen, hogy képtelen észben tartani egy ilyen jelentőségű parlamenti szavazás időpontját, akkor tényleg nem tudom, mi a bánatot keres a T. Házban. Ha más miatt maradt le a "történelmi szavazásról", jelesül a párjával huncutkodott odahaza vagy csak édesdeden aludt, miközben képviselőtársai történelmet írtak épp, akkor megint csak jogos az intő. Ez az egyik lehetőség.

Rádiómeghívásnak tett eleget. Technikai hiba miatt. Higgyük el, mert ő mondja. Nekem mégis gyanús ez a magyarázat. Mert szerintem Vona uram ennyire amatőr hibát azért mégsem vét - hacsak nem készakarva teszi. Mondjuk azért, mert valójában egyáltalán nem akarja megszavazni a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvényt. De a látszatot meg kell tartani, hiszen ő a radikális nemzettudat ikonja. Ezért inkább teszi a hülyét... Ez a másik lehetőség.

Az egyik verzió simán ciki, a másik azonban vérlázító, s nem utolsó sorban nehezen érthető az indítéka. Vagy nagyon is érthető... Mindenesetre érdekelne, hogy a kettő közül melyik az igaz. S főleg, hogy miért épp az.

De azért, ez a magyarázat a "technikai malőrrel", engem továbbra sem hagy nyugodni. Nem hiszek neked, Vona Gábor...

 

236 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr302037907

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így fogja ki a Fidesz a Jobbik vitorlájából a szelet 2010.05.28. 18:38:40

Ha sikerrel jár a Fidesz, már senkit nem fog érdekelni, hogy a Jobbik gárdamellényben villog és kakastollas csendőrséget követel. Egyre kevesebb kártya marad a párt kezében. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Tegnap az Országgyűlés megszavazta a kett...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2010.05.28. 20:52:04

@Jankove: "A szerző gondolja végig, mekkora faszságot írt. Mit számított Vona távolmaradása a törvény megszavazása szempontjából? Toronymagas fölénnyel ment át a szavazás. Nem beszélve arról, hogy ha Vona nem is, de pártja jelen volt, és szavazott."

Szavazni márpedig kell. Ha nem érted miért: "Gennyes tus és redvás szendvics" South Park epizód elfogyasztása kötelező.

Rádióban volt ja persze! Első kérdés:
- Kedves Gábor tudja-e, hogy miközben itt beszélgetünk a Parlamentben éppen a kettős állampolgárság szavazása folyik?

Melyik adón adják? Megnézném! XD

zrieba 2010.05.28. 20:52:13

@zotyikaa: Szerintem nem értik, csak a saját pártocskáikkal foglalkoznak, pedig most látni a legjobban, hogy egy kutya az összes. Elhamarkodták, senkivel sem egyeztettek.

2010.05.28. 20:52:48

@Waldorf Rolandó: Ne fárassz. Azt mondtam Vonára, hogy fasiszta. Az nem ugyanaz, mint a náci. Van különbség. Bizony, atyaég.

Waldorf Rolandó 2010.05.28. 20:53:57

@zme: hehe, évekig hiába magyarázta ezt bárki jobbosnak számító, mindig az "egykutya" volt a válasz. na, akkor most, ha ég a ház, mégsem egykutya. Atyaég!

Tojglitojas 2010.05.28. 20:55:29

@zme: olvass már vissza egy-egy ilyen blogot a sok százból. Nézd már meg, mik az érvek ebben a blogban is. "Nem beszélek veled, hülye szalonnáci, hülyék vagytok, kisebbremdűség, stb".
És olvastam pont két napja a stop.hu -n jó kommenteket, amik a jobbikos náci anyákból vágnák ki a kis fasiszta gyereket, a jobbikosokat mind átnevelő táborba kell küldeni, be kell tiltani, stb. Te ilyenekről látom még sosem hallottál. Vagy csak úgy csinálsz :) Menj már el egy Gyurcsány féle gyűlésre és beszélgess a nénikkel. Vagy egy antirasszista felvonulásra. Annyi tömény gyűlöletet sehol nem találsz.

Waldorf Rolandó 2010.05.28. 20:55:36

@zme: Hanyas szám, hanyas személyben írtam? Félrebeszélni, még az se megy neked.

Tojglitojas 2010.05.28. 20:57:12

@zme: Vona pont annyira fasiszta, amennyire Gyurcsány kommunista. Egyik sem igaz, csak jól, lehet szitkozódni vele.

2010.05.28. 20:57:30

@Waldorf Rolandó: Mondjuk, megértem, hogy ciki a tájékozatlanság. De komoly ember sohasem mondta erre, hogy egykutya. Boltban, sorban állás közben, villamoson, ilyen helyeken igen. Olvasni is kellene. (És most ne gyere a libsi sajtóval.)

Waldorf Rolandó 2010.05.28. 20:57:52

@zme: jó éjt, te legalább igyekszel a fizudért, nem úgy, mint a főnökeid.

sárgarigó 2010.05.28. 20:57:57

A Vona-pártiak szóhasználata kb.ilyen: zsidócigánybuzikurvaanyádmenjelazországbólnemvagyokfasiszta!
Cic, cic, kis papíroroszlánjaim...

Waldorf Rolandó 2010.05.28. 21:00:09

@zme: Na, mindjárt lekapom itt az olasz fasizmus történetét a polcról, bár rég olvastam, még mikor tananyag volt. Épp csak értesítelek, hogy a mai közbeszédben viszont, épp a neemlítsem sajtódnak köszönhetően - miért is ne említsem?) egykutya. jó éjt.

zotyikaa 2010.05.28. 21:01:00

Nektek tényleg szart sem jelent ez a kérdés. Sem a jobboldalnak sem a baloldalnak.
Ti csak egymást szopatjátok. Lehetnétek Fradi és Dózsa drukkerok is.
Úgyis köpködhetnétek egymást.

Bár ők különbek mert a labdával játszanak, azt rugdalják közben, Ti pedig embereket, akiket ráadásul a testvéreteknek neveztek.

Szégyen.

2010.05.28. 21:02:09

@Tojglitojas: Leszarom a bunkókat. A stop.hun, bárhol. Nem beszélünk róluk, magukban anyázzanak, nem megyünk le hozzájuk. Szerintem ez alapszabály.

Waldorf Rolandó 2010.05.28. 21:04:00

@cavinton: :)
Ami az időnél gyorsabban halad
Az mindörökre a jövőben marad

Tojglitojas 2010.05.28. 21:04:57

@zotyikaa: kifejtenéd bővebben? A kettős állampolgársági törvénnyel megrugdaltunk téged? Mert több határontúli ismerősöm örül neki, sokan meg leszarják. Egyedül felvidéken necces, de ott is sokan várják, főleg a fiatalok. Szóval mi is a baj?

2010.05.28. 21:05:11

@Waldorf Rolandó: Nem igaz, hogy egykutya. Nem, nem és nem. Amit tojglitojas ír, a stop.hu-fórumban, ott igen. Nem a közbeszéd számít, azt úgy alakítják politikusok, médiák, szarságok, ahogy akarják. Tudomány, kérem, tudomány. Szép álmokat.

Várúr 2010.05.28. 21:05:15

Szórakoztató ennyi zsebnyilast egy helyen olvasgatni. Buta tekintetű Vonájukat annyira imádják, hogy pofára eséséből is hősmítoszt faragnak. Závrivecz élete szavazását se tudta megjegyezni. Ebből jól kijönni nem lehet. Mi marad helyette? A szokott ostoba zsidózás. Ennyit bírtok fiúk? Más 5let nincs?
Jobbulást!

Antifaszok Réme 2010.05.28. 21:06:05

Az idegen szép !

Tilos utálni
Muszáj szeretni
Tilos utálni
Muszáj szeretni

Leszbikus, nigger, „Lakatos”, Roth
Buzeráns, narkós, oláh és Tót
Leszbikus, nigger, „Lakatos”, Roth
Buzeráns, narkós, oláh és Tót
Az idegen szép, az idegen jó (4x)

/Tekintetes Úr, dalszöveg/

Tojglitojas 2010.05.28. 21:07:09

@zme: na ja. De erre én ugyanezt mondhatom. Ne foglalkozzunk a primitív zsidózókkal.
Az a tény, hogy jó 8 éve, még a jobbosok voltak a primók, ma meg mintha a balos liberális tábor (már ami maradt belőle) fogyott volna ki az érvekből, helyette megy a fikázás.

Waldorf Rolandó 2010.05.28. 21:08:35

@zme: Tudósok zenekar: Mi a tudomány?

zotyikaa 2010.05.28. 21:12:26

@Tojglitojas:

Nem egy az egyben. Jó lett volna, ha a Fico nem így reagál. De többek közt ezért reagált így, mert ő is mint Viktor és Vona "erős" ember.
Amit adsz, azt kapsz. Ez egy régi mondás.

Tehát, ha mi itt mind felvesszük, akkor nem szavazhatunk többé, mivel elveszítjük a Szlovák állampolgárságot.

Tehát ezt követően csak a Szlovákok szavazhatnak majd. Gondold végig, mennyien fognak a Magyarok érdekei szerint szavazni. Magyar könyvek, iskolák, feliratok, banki hitelkérelmek (ezután külföldi állampolgároknak), magyar tv, újság.

Szóval ez a bajom.

Ha pedig nem vesszük fel azért, hogy ne vesszen el az életterünk, akkor mi leszünk a magyarságot tagadók.
Pedig nagyon szeretnénk papír szerint is Magyarok lenni, de most hagyjuk el a felvidéket? Eddig kibírtuk, de most?

Willy 2010.05.28. 21:13:10

"A szlovákiai magyar napilap, az Új Szó a kettős állampolgárság kapcsán írott főszerkesztői kommentárjában felteszi a kérdést: „Milyen célt követ Magyarország a kettős állampolgárság megadásával? Jobbá akarja tenni a határon túli magyarok helyzetét? Esetleg közérzetét? Ha igen, akkor nagyon rosszul cselekedett, legalábbis Szlovákia esetében. Túszokká, pofozógépekké tett minket – írja a lap. Az ismert szlovákiai magyar közíró, Barak László a Paraméter.sk oldalain kifejtett véleménye szerint a szlovákiai magyaroknak most „el kell dönteniük, érzelmi, avagy racionális alapon választanak-e állampolgárságot”. A szlovák nyelvű sajtó szintén mindkét oldalt bírálja. A Sme című liberális lap úgy véli: „a kormányzó politikusok a Duna mindkét oldalán megadják a szlovák–magyar kapcsolatok alaphangját a következő négy évre”. A Pravda elemzésében arra a következtetésre jut, hogy a Fidesz az állampolgársági törvénnyel „erőteljesen beavatkozott” a szlovákiai választási kampányba, s ez elsősorban a szlovák nacionalisták malmára hajtja a vizet. A Hospodárské Noviny című gazdasági napilap szerint a magyar törvény ugyan elfogadhatatlan Szlovákia számára, és kemény választ igényel, de Fico rossz választ adott."
"A Der Standard című osztrák napilap Vissza a XIX. századba címmel közölt kommentárt a magyar–szlovák állampolgársági konfliktusról."

Dr Minimum 2010.05.28. 21:13:30

Ennyi logikai bukfencet egy postban bazmeg...

Tojglitojas 2010.05.28. 21:14:11

@Várúr: senki nem faragott hősmítoszt. Vagy van konkrétumod, mert akkor várom...
Ha pedig csak beugrottál kicsit fasisztázni az esti sör mellé, tedd azt, ennyi öröm neked is jár :)

Várúr 2010.05.28. 21:18:32

@Tojglitojas:
Nem a lófütyit.... Vona az elvhű.... (mármint a RÁDIÓRIPORTHOZ) Ha meg valaki zsidózik, legyen annyi bőr a pofáján, hogy a náculást bevallja. Nem harapja le emiatt senki a fejét. Nevetséges zsebnyilasnak lenni, dehát ki így, ki úgy röhögteti ki magát. (Este soká érlelt szilvapálinkát iszom).

Tojglitojas 2010.05.28. 21:19:27

@zotyikaa: nem erről szól a dolog. Most lépni kellett, mert Fickó egyre jobban elvadult. Az eddigi megbékéltetési poltika nem járt eredménnyel, (nyelvtörvény, hazafiassági törvény, stb.) A Benes dekrétumok eleve tarthatatlan az EU-ban, mivel kollektív bűnösségen alapszik.
Ti egyenlőre nem veszitek fel, kivártok, a többieknek talán jobb lesz, úgysem ettől a papírtól lesz magyar valaki.
De hidd el hosszú távon visszavesznek a szlovákok. Nekik sem jó, ha teljesen elvadítják a felvidéki magyarokat, látod az ellenzék sokkal normálisabb ott is

Tojglitojas 2010.05.28. 21:21:12

@Várúr: jól van, ne mondd, hogy kötözködöm, ha már érveid nincsenek, legalább az ízlésed hibátlan. Szilvapálinka, hmm :)
Egészségedre!

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.28. 21:24:15

Csodás ez Gabi Sháthán,rajta kívül még 33-an nem voltak ott, a három nemmel szavazó cerkófról nem is beszélve,róluk tized ennyi írás nem születik,index címlap meg pláne nem volt ,vagy nem érzékeltem.

panonymus 2010.05.28. 21:26:15

És akkor mi van?

A Zsidesz saját szavazóit felejtette el AZONNAL, mérhetetlen felfuvalkodottsága következtében.

Bizonytalan makogás, zavarodottság, látszatintézkedések, saját hatalmuk "betonozása" - az első néhány hét mérlege.

Várúr 2010.05.28. 21:27:15

@Willy:
a szlovákiai Magyar Szó annyira hiteles, mint nálunk mondjuk a Népszava. Szar kollaboráns ballib szennylap. Felvidéki magyar barátaim kézbe nem veszik.

Várúr 2010.05.28. 21:28:26

@panonymus:
Ez is téged minősít buta arcú, ahogy zsideszezel... Ez már pártodnak, a jobbiknak is ciki. Lemaradtál kiskoma.

Joe84 2010.05.28. 21:30:44

Vona még este 11-kor is bent ül a parlamentben, amikor a többi pártból már csak 4-5 ember van jelen. Meg lehet nézni, hogy ki mennyit van bent.

Egyébként mások, akik ott ülnek milliárdokat lopnak, róluk sokat nem lehet olvasni az index címlapon. Nevetséges... de az indextől már nem is várunk mást.

Várúr 2010.05.28. 21:33:26

@Joe84:
Ezen a poszton egy Vona nevű emberről van szó. Nem másokról. Pár évig még éccakázhat a parlamentben, az első buktája megvolt. Épp a ti pofátokba Vona-fanok.

bunko_jobbos 2010.05.28. 21:33:50

Én fideszes vagyok, de nem ítelem el Vonát emiatt (pedig ők fikáznak rendesen minket).

1. Teljesen kezdők az Országgyűlésben. Az első napokban senki sem tud rendesen eligazodni egy új munkahelyen. Ha valaki azt mondja, hogy ez nem így van, az hazudik.
2. Szerintem nem az a lényeg, hogy valaki megszavazza, hanem az, hogy meg akarja. Ő pártelnök, így döntöttek, hogy a Jobbik megszavazza. Szinte teljesen mindegy, hogy mennyi fővel.

3. A sajátjai előtt persze nagy égés ez.

sárgarigó 2010.05.28. 21:35:38

@cavinton: Ez ám a teljesítmény; ennél nagyobb sikerélményed soha ne legyen :)))

panonymus 2010.05.28. 21:39:20

@Várúr: Nem pártom, seggfej.
Ez nem talált...
:DDDDDD

Később lesz igazán AKTUÁLIS....
Muhahaha

Várúr 2010.05.28. 21:40:39

@panonymus:
akkor leszel te aktuális, amikor a kapanyél felváltja a traktort. Felétek máris így van?

Rob67 2010.05.28. 21:45:27

Ma volt a feleségem állásinterjún.
Külön lérték, hogy soha senkit semmilyen okból ne különböztessenek meg, mert az bűn. Sem a vallása miatt, sem a bőrszíne, sem pedig a szexuális hovatartozása miatt.
Nem semmi, hogy ilyenek vannak.
Modnjuk, nem a kárpátmedencében.
Egy olyan helyen ahol már túl vannak azon hogy szemfényvesztő és populista politika elég legyen...
Egyszer ez is eljön majd a pannon pumára.
Addig marad a vona és azt mondta így is jó lesz.
Ő csak tudja, hiszen és kirekesztő pártok mindig sokra vitték a történelemben.
Vagy nem?

milu vagyok:) 2010.05.28. 21:48:05

Ez a poszt egyszerűen szánalmas.
Ciki ez a baki, kurva ciki, de tényleg erről kell csámcsogni napokkal később is?
Nincs más, ennél komolyabb problémád?
Ha már ennyi eszed van, hogy csak hülyeségeket tudsz írni, akkor legalább időben :D

panonymus 2010.05.28. 21:49:40

@Várúr: A "zsideszezésről" volt szó, seggfej...
:DDDD

bandos 2010.05.28. 21:55:15

Nem posztom Vona Gábort védeni, bízom benne, hogy szépen lassan elmorzsoldónak egy talán hatékony kormányzás mellett, de azért kicsit az is vicces, hogy ezzel próbálják lejáratni.
Pontosan tudta, hogy teljesen mindegy, hogy szavaz, a törvény úgyis átmegy: miért vállalta volna szándékosan hogy nem szavazza meg, tudva, hogy akkor ezzel fogják támadni? Ha azt akarta volna, hogy ne legyen megszavazva a törvény, akkor? Számít az az 1 szavazat 355 Igen mellett? Ugyanmár. Szerintem butaság ezzel lejáratni, bár a szavazórétegét látva, talán még ez a lejárató kampány is hasznos. :)

Kun András 2010.05.28. 21:57:05

Megint egy szar zsidó bloggal több. Persze az zsindex, örömmel idézi.

daBEERDRiNKeR 2010.05.28. 21:59:29

Egyébként meg tökmindegy, Vona még örüljön,hogy ezt nem szavazta meg. Elég ezt elolvasni (Főleg Feldmajer nyilatkozatát), és ezt a bejegyzést meg a sipákoló rettegőket is lehet temetni a levesbe: hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=30262

Várúr 2010.05.28. 22:01:35

@panonymus:
Rádnézek és megértem Sintér Sanyi belügyminiszter eeetársat, ha két nagy taslival dolgozni küld.... Jobb esetben a szociális gondozóba.

Silver Stone 2010.05.28. 22:05:52

Termeszetesen fooldalon van a link az index.hu-n erre hulladek firkalmanyra.

Ha a Gusztus fajvedo maradt volna le egy kisebbseg-vedelmi-torveny szavazasarol, akkor is menne ez a nyafogas, hm?

Várúr 2010.05.28. 22:06:02

@daBEERDRiNKeR: Még a végén kiderül, hogy a jólértesült Vona kamuzott a rádióriporttal is, nehogy má' államplgárságot kapjanak a zsidók ... A jobbik ráadásul még a szavazati jogért is sivalkodott... Így bosszulja meg magát a színtiszta hülyeség.

Doctor Klauße 2010.05.28. 22:08:35

Ezt a hülyeséget Vonának már csak 2(sokkal több van) okból sem lehet elhinni:
Egyrészt futárszolgálattal kapják a gyűlések időpontját és anyagát.
Másrészt, ha már ottvannak 47-en magukfajták a parlamentben, akkor felhívhatná őket, vagy netán nincs telefonja, nincs pénz a kártyáján, vagy mivan?
Egyszerűen nem hiszem el aezt az embert...

ninimimi 2010.05.28. 22:08:56

@Bite Yer Legs: Szégyellem kicsit, de mióta olvastam a hozzászólásodat, azóta egyfolytában röhögök.

(Akárcsak Vona "magyarázatán" - más okokból.)

Silver Stone 2010.05.28. 22:19:02

Meg valami kozben eszembe jutott. Regota szeretnem tudni, hogy mennyit fizetet a MAZSIHISZ egy ilyen post-ert?

Vagy van valami kotelezo kvota amit telejesiteni kell minden honapban, hogy meglegyen a havi fixed?

Elore is koszi a valaszt.

dr. médiafigyelőbété 2010.05.28. 22:24:16

Semjén mostanában döbbenhet rá,micsoda kalamajkát okozott: "Hogy az Isten rakta volna belém,amikor ezt az egészet kitaláltam!" - gondolja magában. :))

Karipapa01 2010.05.28. 22:27:33

Ej-ej Tisztelt Posztoló! Igy akarsz TE nemzeti konszenzust elérni? Vagy mégsem akarsz??

Mouth Hero 2010.05.28. 22:33:40

Nem volt kétséges a törvény elfogadása. Mégis mit nyerhet(ett) azzal, ha ő nem szavaz? Ki előtt lesz ez majd jó pont?

es2300 2010.05.28. 22:51:26

cenzust az internetre!

panonymus 2010.05.28. 22:54:26

@Várúr: A "belügyminisztert" nem kellett volna, seggfej.

Minél előbb, két nagy taslival dolgozni küldeni - jobb esetben kényszermunkára...

:DDDDD

boriboje 2010.05.28. 22:56:26

hihetetlen, Vonás poszt followed by zsidózás, uncsi

Gest anyó férje 2010.05.28. 23:02:57

Nem hiszem a posztíró homályos sejtetéseit, ez így nettó hülyeség

soproni1 2010.05.28. 23:20:38

Figyeljétek, még jegeli a Szolgálat a Tomcat-fiút, nemsoká bevetik őt is !

Ennek a Vonának is szólnak, hogy mikor mit kell csinálni, hogy legyen egy kis " támogatás".
Ez az egész csak színjáték, mint a Zuschlag-ügy.
Amikor a tv szerint Kulcsár háziőrizetben volt, akkor lakott Hévizen egy wellness szállodában a folyosónkon. Földesi Szabó detto. Kicsi ez az ország.

JimK1rk 2010.05.28. 23:27:31

Lesz meg Vona miniszterelnok, akkor remelem ti mind felkotitek magatokat!:)

Szebb Jovot!:)

Krapulax_ 2010.05.28. 23:31:32

Nagy bakinak tartom a távolmaradását a szavazásról, de nem hiszem, hogy készakarva tette volna, valaki bizonyára hibázott.
Nem tudom, hogy milyen helyzetben tudna a szavazótábora, vagy bárki előtt tőkét kovácsolni abból, hogy nem szavazott.

Így nem hiszek a posztolónak, ezt a csontot már tegnap lerágta a többi nagyszerű blog.

popocatepetl 2010.05.28. 23:35:39

@Rob67: jó a cucc, mi? te érted amit leírtál?

Jaffar 2010.05.28. 23:41:51

Lol. Függetlenül attól, hogy Vona hülye-e vagy sem (most ebbe ne menjünk bele, mert az), a szavazói többségének már rég elmentek otthonról. Védik a védhetetlent, s közben zsidózzák azokat, akik náciknak hívják öket.
Itt verik a nyálukat, mert nem tetszik nekik a blog (amit senkinek sem kötelezö olvasni, s ahogy a kurucot sem olvassa mindenki, igaz, sok olvasnivaló ott nem akad). Akkor most én is megpróbálok a nyelveteken fogalmazva írni nektek.

Basszátok meg a kurva anyátokat, ti tényleg elhiszitek, hogy ez a Vona gyerek és a söpredék körülötte egy fikarcnyival is jobb az elmúlt 20 évben vetésfogót játszó pártoknál (Fidesz/Mszp)?

Alikam 2010.05.28. 23:45:52

@A hős: tudod miért baj? Mert elvtelenek. Ezek egyik nap a Gyurcsányt szidják, a másik nap meg Vonát.

Elvtelenek, az itt a baj, leszarja ez az indexszarbagázs is mi van ebben az országban, a lényeg, hogy ilyen blogok - amiről tudják, hogy anyázás meg flém lesz belőle - azt kiteszik címlapra, mert ez olyan zsidós, hogy polgárt pukkasztani. Nézz végig az egész Indexen, erről szól az egész.

Ennek a weboldalnak már rég ki kellett volna dögleni de a magyar is olyan hülye, hogy ezt a szart olvassa. Blikk, Bors, Győzike hazájától mondjuk mit is várhatnánk.

Nevem Senki 2010.05.28. 23:48:43

"engem továbbra sem hagy nyugodni"

Akkor forgolódj álmatlanul, esetleg hallgasd az öszödi beszédet altatónak!

szbszig 2010.05.28. 23:52:11

Sok mindenben nem értek egyet Vonával és a Jobbikkal, de az is hihetetlen és felháborító, hogy napok óta ezen kell rugózni, hogy akkor most ő személyesen bent volt-e, vagy sem a szavazás pillanatában. Nem mindegy? Meg ez az ember fel merte venni a gárdamellényt is ugyebár, úgyhogy az szerintem egyenesen nevetséges gondolat, hogy nem akarta volna megszavazni, és azért maradt kint.

OdorEmma 2010.05.29. 00:06:48

Szerintem VG csak fogadást kötött, hogy a csapból is ő fog folyni .. és most vihogva zsebeli be a lét.

Spanish VVax 2010.05.29. 00:28:36

"Napok óta ezen kell rugózni" Ti, jobbikosok azt szeretnétek, hogy egy jobbikos botrányról kb 5 percig beszéljenek az emberek, aztán rolo. Betteg TI, milyen előszeretettel vájkáltok a ballibek mocskában évekig !! Jobb ha hozzászoktok, elszartok valamit ezen fog mostantól mindenki csámcsogni. Ez van hélóták !! Tetszettek volna underground fasiszta szervezet maradni !!

Nevem Senki 2010.05.29. 00:34:54

Spanish Vax: ha lesz jobbikos botrány, azon rugózhatsz, de ez egy pitiáner kis szarság.

nemigazmá 2010.05.29. 00:37:48

@Kassian: Igen, A KURVA ANYÁD Vona Gábor!!!

nemigazmá 2010.05.29. 00:45:36

Kocsog Jobbikosok! Nem veszitek eszre, hogy akikkel vitatkoztok azok nagy tobbsegben elfogulatlan emberek, egyik oldalra sem huznak csak probaljak objektivan szemlelni a dologokat. En nem vagyok elfogulatlan, en gyulolom az ilyen szarhazi, megvezetheto, aljanepet amilyenek ti vagytok. Pont az ilyen megvezetheto senkik retkes hatan kapaszkodnak fel a Vona fele kocsogok ugyanugy ahogy anno felkapaszkodtak masfajta ostoba kocsogokon a Lendvai-Horn-Orban-Kover nyomorult aroktoltelekek. Faszszopo ostba megvezetett elfogult bagazs vagytok.

deltaaa 2010.05.29. 00:45:47

Mekkora szar ez az iromány:D:D végiggondoltad egyáltalán amit írsz? "Nem akarta megszavazni a kettős állampolgárságot". :D:DD:D te teljesen idióta vagy?:D:D Nézd tovább az RTLt, attól van ennyi eszed. Nem is tudom miért kell vitát nyitni egy egyértelműen gyökér ember blogbejegyzése alatt. Annyi helyen meg lehet cáfolni ezt a sok hülyeséget, amit itt összehordtál, de mivel így van fogalmam a szellemi képességeidről, nem teszem.

nemigazmá 2010.05.29. 00:47:23

Ráadásul Picsogó Picsák is vagytok! Basszatok szurkemarhát!

nemigazmá 2010.05.29. 00:53:27

@Alikam: Es azert szidjak egyik nap Gyurcsanyt, masik nap Vonat, mert nem ostobak mint te, es tudjak, hogy ami rossz azt szidni kell. Az az elvuk, hogy normalisan gondolkodnak. Te viszont birka modjara beallsz valami moge amirol azt sem tudod, hogy mit takar, mert nem tudhatod, mert amire azt hiszed, hogy nyilt kartyakkal jatszanak az csak a felszin. Es azzal takarozol, hogy a masik ember elvtelen. Szanalmas pocs (nem szemelyeskedes, a jatszopajtasaidrol is ezt gondolom). Jatszatok nemzetesdit!

nemigazmá 2010.05.29. 00:54:56

EEEEES, basszatok szurkemarhat! :-)
Ostobak!

index0123 2010.05.29. 01:01:29

Itt valaki Dov Lior főrabbit emlegette...
...hát, minden országnak meg van a maga Hegedűs Lórántja :)

nemigazmá 2010.05.29. 01:03:47

JAAAAAAAAAAA, es Harpi: Ezt a szar iromanyt. Kepes voltal egy ilyen mocskot osszehozni, csak, hogy irjal valamit. Hogy elmondhasd magadrol a spanoknak, hogy blogoltal. Mi van, elszoritotta az agyadat a bringasfutar sapka? Vagy beteptel? Es raajultal a MacBookodra es ezek a karakterek nyomodtak le? De tenyleg, mi van veled?!? Megfaztal a Godorben, lazas lettel, es osszezavarodtak a gondolataid? Ilyen szart meg nev nelkul is szegyen... Na mindegy... Szanalmas pancser!

bigthereal 2010.05.29. 01:34:08

most az tényleg ennyit számít, hogy ott volt-e vagy sem?

tényleg? erről írni egy posztot?

ettől jobban alszol? szerencsétlen...

bigthereal 2010.05.29. 01:36:59

ja, nem név nélkül...

harpi

tanuljuk meg ennek a balfasznak a nevét!:P

Rántott máj (törölt) 2010.05.29. 01:50:03

Ez a kis sunyi azt tette, amit tennie kellett. Most azt mondja, hogy akar a fel karjat is odaadta volan, hogy igennel szavazhasson, de ne legyen illuzionk afelol, hogy ha barmilyen diplomaciai vagy politikai bonyodalom tamadn a kettos allampolgarsagbol, akkor nem habozik majd hangsulyozni, hogy o ne szavazta meg.
Amugy barmelyik igy tenne. Errol szol a politika.

Dr. Tom 2010.05.29. 02:02:20

Ez ilyen tök friss téma, ilyen holnapi, nem?
Jövő héten is írj róla légyszíves, majd azt sem olvasom el.

odamondó 2010.05.29. 02:24:36

Figyelj ez a legnagyobb ócska következtetés, amit csak le tudsz vonni. Szerinted, ha ez a párt át akarja vágni a szavazóit, mint radikális nemzeti oldal, akkor miért állna érdekében a törvényt megszavaznia a frakcióval kivéve Vonával. Most ennyire nem hülye egy párt se hogy át akar verni valakit de közben a saját átverését fedi fel. OMG. Gondolkodj már.

Willy 2010.05.29. 04:50:06

@odamondó: Így van, csak a fent említett "honatya" használja önreklámra az egészet mint a másik esetben a rajzos mellénykével. Amit szemérmesen dugdosott, majd jól megmutatta mint valami sztriptiztáncos.
Az indok nagyjából lényegtelen.
Szavazáson ott kellett volna lenni, ő is beismerte, ez a dolga. Ugyanolyan szarházi mint a többi. Csakhogy nála ez főbenjáró bűn, mivelhogy ő azt mondta, hogy nem léhűtőnek megy be a parlamentbe. Aztán a legnagyobb léhűtők egyike. De nem kell messze menni, Trianon emlékezete törvény másik névtelen észkombájn felszólaló jobbikos tetemre(folyosóra) hívta épp az egyik fideszest, mert valamit(valami másik ordenáré dolgot) odakiáltott neki. Utoljára általánosban láttam ilyet órán, az meg régen volt. Vagy a harmadik névnélküli senkiházi vendég státuszú EP képviselőjük (nő) aki ordibál (bekiabál) "úrinő" létére, mint valami utolsó kofa.
Miért tűri, hagyja és asszisztál mellé a többi jobbikos, hogy még jobban lejárassák őket? Azért mert mind birka? És ezek a senkiházi névtelenek akiket szét kellene zavarni érinthetetlenek?
Aztán szétküldik a pártkatonáikat a neten, hogy az ilyen blogokban népszerűsítsék a butaságaikat. A jobbik a 11%-át biza ennek köszönheti. Szitok a zsidó szó számukra és a kommunista, el sem tudják képzelni, hogy ezeknek lehet pozitív tartalma is. De van bűnbak. A zsidók, és a komcsik. Ja és ha valaki védi őket akkor vagy zsidó (és komcsi) vagy zsidó-bérenc.
A vádakra nem válaszolnak, hanem ami kényelmetlen elfeledik. Mint ahogy azt is tussolják, hogy ez az egész hercehurca megint csak arra jó, hogy a senkiházik neve beleivódjon a köztudatba, mert más "tettekkel" nem tud. Hát ettől csak hírhedt lesz híres nem. Amit eddig tőlük hallottunk szavak. A tettek fontosak. Amit ez a fent említett szarházi tett eddig: 1, esküdött, 2, nem tartotta be 3, szemérmetlenül pofátlanul sért törvényt és rendet.
Egyelőre lopásra nincs bizonyíték, de ami késik nem múlik, és egyelőre még nem nagyon tudott, de tudod "aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog"

nestrot10 2010.05.29. 06:42:05

"Egyszínű" falvakat városokat hoz létre a Fityisz banda a választási törvény módosításával!::: Hát..mondtam már.. olyan törvényeket és alkotmányt módosít a gonosz törpe, hogy nem lehet majd demokratikus úton leváltani, csak FEGYVERREL, de senki nem akarja kimondani, hogy a Király...hm..király?,... a törpe ... meztelen!

Lesz itt igazi FORRADALOM, fegyverekkel!!!!

VONA és a jobbik is csak úgy maradhat fenn ha a Orsós Orbánt és bandáját elzavarja

Mr. Mojo 2010.05.29. 07:16:11

A kedves jobbikosoknak üzenném, hogy a "libsi" "Zsindex" és egyéb unalmas szavak halmozása még egy birka türelmű embert is kihozza a sodrából, látván, hogy igazándiból nem vagytok képesek egy épkézláb gondolatot összehozni. Szarkazmus, irónia, gúny, mit nektek, otromba baromként kell "érvelni", aztán pedig sipákolni, ha lehülyéznek. Tisztelet a kivételnek.
Vona Gábor egy nem pártfüggő ember szemével segget csinált a szájából, hihetetlen mesét adott elő technikai hibáról egy nagyon fontos szavazás kapcsán. Természetesen a hithű vakokon kívül egy normális ember nem hiheti ezt el. Vagy szeret szerepelni (pl. a rádióban), vagy egyszerűen csak szart az egészre. harmadik lehetőség is van, a szándékosság, ha igen, akkor majd úgy is ki fog sülni, hogy miért.
Akárhogy is nézzük ez nagy hiba volt, és erre egyáltalán nem válasz, hogy bezzeg a többiek... Vona azt vállalta, hogy minket nemzetieket fog képviselni, már első lépésként nem tette ezt meg. Nem csalódtam egyébként, hiszen elég sok bennfentes információ alapján már régóta tudom, hogy egy szaralak, mint ahogyan a sleppje is. Ez van.
Persze a proli szavazóik még nem ábrándultak ki belőlük, majd nemsokára.

Mr. Mojo 2010.05.29. 07:19:04

Ja, és még annyi:
Semmi különbség nincs kedves jobbikosok köztetek, meg az általatok utáltak között. Ők reflexből lenáciznak benneteket, ti meg libsizsidóztok. Megérdemlitek egymást.

2010.05.29. 07:25:27

Nem azért, hogy védjem Vonát, de most került be a parlamentbe. Neki ezt ugyanúgy tanulni kell, mint bárkinek -bármit...
Egyébként Orbán 4 évig nem járt be a munkahelyére szavazni, és ez nem zavart senkit.
Osztott-szorzott ez a szavazat? Nem! Akkor meg? Mi a fenét kell ezen rágódni? Elcseszte. Pár órára rá már elnézést is kért. Hány politikus kért elnézést a rohadt baklövéséért? Ja csak Gyurcsány. Ő meg nem számít.

boomcheecavaauvaa 2010.05.29. 07:58:36

Azért a második lehetőséget röhej volt felvetni. Persze, kiszámolta a Vona ,hogyha ő nem szavaz (majd kitalál valamit) ,akkor nem megy át a törvény. Ez most vicc volt azé' ugye? :)

lnyak 2010.05.29. 08:04:21

Gyerekek a saját kis metélt f... kéne már játszani! Jó!

TGabi 2010.05.29. 08:16:56

Azért nem szavazott mert kezd rájönni, hogy nem ért a politikához. És hogy ugyan zsidózással és cigányozással jutottak a Parlamentbe, de ez az érdemi munkához kevés lesz. :(((

Különben is: a Jobbik a gárdával az ország szégyene...

2010.05.29. 08:28:41

@Luella Menendez:
Szerintem meg az az ország szégyene, hogy itt mindenki tudja a frankót. Kretén a szomszéd a boltos, a benzinkutas, a köcsög főnök, a bunkó kolléga stb. Választáskor meg alig mennek el szavazni, és köpködik a más meggyőződésűeket. Azt viszont senki nem akarja észrevenni, hogy évek óta, az összes parlamentbe került pártkatona az emberek kifosztásán dolgozik rendületlenül. Azt nem. Az MSZP-s egyből: "Nem igaz!" A Fideszes egyből: "Nem igaz!" A MDF-es úgyszintén a SZDSZ ugyanez. Basszus ha elege van ezekből az embernek, mekkora volt a választási lehetőség? Vagy tegyünk úgy ahogy Fletó mondta? El lehet menni? Ki a franc fogja fenn tartani ezt a ócska országot, ha nem marad itt ember? Vonáék radikálisak, de azért tiszták a céljaik. Amit eddig ígért azt megtette. A szavazás nem Vona Gáboron múlott. Ha rajta múlott Vona, most elsöpörnék... Unatkozó fotelforradalmárok, akik eddig az MSZP-t ócsárolták (most is ezt tehetnék). azok most átnyergeltek. Kíváncsi leszek mi lesz 3 év múlva? Amikor rájöttök, hogy ugyanúgy nem fog az átlagpolgár helyzete változni. Pedig ott a hőn áhított 2/3-ad. Nagyon remélem közbe a szívem mélyén, hogy nem lesz igazam,mert akkor már nekem is jobb lesz. Viszont az, hogy valakit folyamatosan kipécézünk és minden objektivitás, emberi érzelem nélkül fikázzuk...

2010.05.29. 08:29:19

@Luella Menendez:
Szerintem meg az az ország szégyene, hogy itt mindenki tudja a frankót. Kretén a szomszéd a boltos, a benzinkutas, a köcsög főnök, a bunkó kolléga stb. Választáskor meg alig mennek el szavazni, és köpködik a más meggyőződésűeket. Azt viszont senki nem akarja észrevenni, hogy évek óta, az összes parlamentbe került pártkatona az emberek kifosztásán dolgozik rendületlenül. Azt nem. Az MSZP-s egyből: "Nem igaz!" A Fideszes egyből: "Nem igaz!" A MDF-es úgyszintén a SZDSZ ugyanez. Basszus ha elege van ezekből az embernek, mekkora volt a választási lehetőség? Vagy tegyünk úgy ahogy Fletó mondta? El lehet menni? Ki a franc fogja fenn tartani ezt a ócska országot, ha nem marad itt ember? Vonáék radikálisak, de azért tiszták a céljaik. Amit eddig ígért azt megtette. A szavazás nem Vona Gáboron múlott. Ha rajta múlott Vona, most elsöpörnék... Unatkozó fotelforradalmárok, akik eddig az MSZP-t ócsárolták (most is ezt tehetnék). azok most átnyergeltek. Kíváncsi leszek mi lesz 3 év múlva? Amikor rájöttök, hogy ugyanúgy nem fog az átlagpolgár helyzete változni. Pedig ott a hőn áhított 2/3-ad. Nagyon remélem közbe a szívem mélyén, hogy nem lesz igazam,mert akkor már nekem is jobb lesz. Viszont az, hogy valakit folyamatosan kipécézünk és minden objektivitás, emberi érzelem nélkül fikázzuk...

2010.05.29. 08:30:01

Na blogmotor... Bocsánat a duplázásért.

rigó79 2010.05.29. 09:01:57

A Miniszterelnök Úr nyilván az In-Kal-féle cionterrorista szervezetekre, és az ávós spiclikkel feltöltött, jelentős nemzetbiztonsági kockázatot hordozó, illegáls foglalkoztatásban élenjáró "biztonsági"/"vagyonvédelmi" vállalkozásokra gondol, amikor a kormányprogramban úgynevezett "magánhadseregekről" esik szó...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.29. 12:15:11

@PeriwinkIe (aka A 40-es fantomja):
Hogy merészeled ellopni a nevemet te MORFOLÓGUS nevezetű primitív senkiházi??!

Az illető a létező legergyább troll, kitiltása erősen javallott... (innen is)

:on:
"(...) valójában egyáltalán nem akarja megszavazni a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvényt."

Háát... ez a "nem tudtam hogy mikor szavazunk" duma tényleg kissé sántít, vagy legalábbis fura - de azért nem hiszem, hogy erről lenne szó. Miért ne akarta volna megszavazni? Mi kára származott volna abból, ha ott ül és megnyomja az igen gombot?

Fideszman 2010.05.30. 11:46:55

@PeriwinkLe - az igazi (aka A 40-es fantomja): Mindenhova benyomod a szánalmas szöveged te majom nicktolvaj? Remélem téged tiltanak ki minél előbb. Előadod itt a nagy ártatlant, becsületes magyar embereket nem hagysz fórumozni te hazaáruló tetű.
süti beállítások módosítása