Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.04. 12:12 Harpi

Súlyos vádak a Hajdú-Sarka párossal szemben!

Címkék: celeb szex hajdú péter mell sarka kata

A minapában megrázó hírrel fagyasztotta az ország népének arcára a mosolyt a Velvet.hu: "A TV2-re áttelepített Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter és várandós asszonya külön aludtak a kereskedelmi csatornán debütáló műsor első forgatását megelőző éjjel, hogy Hajdú ki tudja pihenni magát a szerdai felvételre, ami ugyan csak reggel 10-kor kezdődött, de a műsorvezetőnek már 8-ra a stúdióban kellett lennie."

Mindez annak fényében különösen elgondolkodtató, hogy ma ugyanezen bulvármédium jószerint forradalom közeli hangulatot gerjesztett a leplezetlen cinizmussal tudtunkra adott információval: "Hajdú Péter asszonyának újra bedurrant a melle a terhességtől, ezért jó ideig ismét elégedett lesz vele. Amikor pedig már nem, akkor megműtteti. Sarka Kata még 2-3 évig lesz otthon főállású anyaként, aztán dolgozni kezd, és csak akkor vetkőzik a szülés után, ha úgy fog kinézni, mint Rubint Réka. A szülés után Sarka Kata többször is emlegette a mellplasztikát, ám erre a gyermekáldás miatt egyelőre várnia kell. A Frizbi forgatásán egyébként épp elégedett volt a dekoltázsával."

Sehonnan meg nem erősített információink szerint ezek a sokatmondó összefüggések már másoknak is felkeltették az érdeklődését. Olyannyira, hogy állítólag egyes szélsőjobb- és szélsőbaloldali körökben már fogalmazzák az ENSZ-beadványt a magyarországi demokratikus államrend megdöntésére irányuló összeesküvés miatt. Hiszen a bolond is látja: a Hajdú-Sarka párost valójában az MSZP és az SZDSZ liberálbolsevik hipokratái fizetik, hogy eltereljék a köz figyelmét a valódi problémákról! Egyre világosabb a kép: ki a francot érdekelnek a BKV, a MÁV és a többi állami/önkormányzati péznyomda disznóságai, amikor Sarka Kata keményedő csecséről és az asszonya ölét egy teljes éjjelen át nélkülözni kénytelen országos vezérceleb hányattatásairól hallhatunk?...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr941728934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása