A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.11. 10:51 Harpi

Az évszázad panamája! - A Fidesz is sáros!

Címkék: fidesz hír tv korrupció panama rákay philip szabó ádám csötönyi tünde pindroch ferenc contact media fideszes önkormányzatok

Több fideszes vezetésű önkormányzat is szerződésben áll Rákay Philip tanácsadó cégével. A társaság egyik tagja egy volt fideszes önkormányzati képviselő, akinek saját cége is rendre beszállít ugyanazoknak az önkormányzatoknak. Sok százezres havi javadalmazásért ad kommunikációs tanácsokat – elsősorban fideszes irányítású – önkormányzatoknak Rákay Philip, a Hír TV műsorvezetőjének cége. A Contact Media Tanácsadó Kft.-ben a nyilvános cégadatok szerint Rákay az egyik tulajdonos, mellette Csötönyi Tünde, a szintén Hír TV-s Pindroch Ferenc, illetve Szabó Ádám neve olvasható - írja a Népszabadság.

Hallatlan! Botrány! Panama! Százezreket fizetnek ki munkáért? Ebben az országban már bármi megtörténhet...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr901663181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ferikefleto 2010.01.11. 11:31:54

Nem semmi. Leleplezték. Ha jól számolok, a négy tulajdonos, ha nincs alkalmazottja a cégnek még százötvenet is kap havonta. Utiköltséggel együtt egy-egy előadásra hívják ennyiért a celebeket vidékre. Felháborító. Ja és erről a Sukoró ügyről például még nem is hallottam semmit. Pedig Fejérben állítólag ennek a kommunikációján dolgoztak...
süti beállítások módosítása