A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2009.12.28. 10:34 Harpi

Ki az apja Hajdú Péter és Sarka Kata gyermekének? - Kiszel Tünde nem cáfol!

Címkék: noémi blikk hajdú péter cia forma 1 toyota kiszel tünde színes bulvár lap raiffeisen farkas péter sarka kata michael schumacher drogkereskedő gibraltár donatellácska northwest airlines központi kerületi bíróság

Napi bulvár

Ki az apja Hajdú Péter gyermekének? Mit titkol Kiszel Tünde? Valószínűleg az év hátralevő részének egyik legnagyobb botrányát pattantotta ki a kelet-gibraltári mértékadó bulvárlap, a Blikk of the Strait cikke, amely fellebenti a fátylat a Hajdú-Sarka házaspár sötét titkáról!

A színes bulvár lap címoldalán megjelent cikk szerint Hajdú Péter gyermekének apja valójában Kiszel Tünde! A világhírű újság tudósításában közölt fényképek legalábbis elgondolkodtatók: feltűnő a hasonlóság az újszülött Donatellácska és Hajdú kislánya, Noémi között! Kelet-Gibraltár legolvasottabb napilapja egyúttal megszólaltat egy, a neve elhallgatását kérő nőt is, aki mind Donatellácska, mind Noémi születésekor a kerületben tartózkodott! A bennfentes nő - aki már mindkét családról többször hallott! - elárulta, hogy Donatellácskának és Noéminek is szóról szóra ugyanazok voltak az első szavai a megszületése után! Ez több mint elgondolkodtató!

Ugyancsak érdekes, hogy a világ legkedveltebb kelet-gibraltári bulvárlapjának értesüléseit sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata, sem az állítólagos csábító, Kiszel Tünde nem cáfolta! Sőt, az újságíró külön felhívta a figyelmet arra, hogy az érintettek felettébb gyanút keltő elzárkózása miatt még a kérdéseit sem tudta nekik feltenni!

A gyanút tovább erősíti, hogy Kiszel Tündének már volt hasonló esete! A napokban egy nigériai férfi fel akarta robbantani a Northwest Airlines detroiti repülőjáratát, mert megtudta, hogy gyermekének apja Kiszel Tünde! Az ismert világegyetem legnagyobb kelet-gibraltári tabloidjának információit az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) sem cáfolta!

A Dél-óbudai Központi Kerületi Bíróság jövő héten kihirdetendő ítélete szerint e helyütt kijelentjük, a fentiekben közzétett cikkünkben foglaltakhoz semmi köze a Raiffeisen Bank Zrt.-nek. Egyúttal kijelentjük: nem igaz az általunk nem megírt tényközlés, mely szerint a Toyota 2010-re leszerződtette Michael Schumachert a Forma-1 versenysorozatba. (Meg kell azonban jegyeznünk, hogy az ítéletet hozó bíró korábbi takarítónőjének gyermekkori szomszédja volt az olimpiai bajnok drogkereskedő, Farkas Péter másod-unokatestvére!)

Hmm... Mit meg nem tesz az ember egy kis olvasottságért...

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr321627796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tictac100 2009.12.29. 14:10:03

Gratulálok! A stílust, a hangulatot nagyon elkaptad, csak nehogy valamelyik bulvárújság 1:1-ben lenyúlja a szövegedet, mert még lesz olyan is, aki komolyan veszi! Aztán bekerül a TV-be is!
Istenem, de jó végre egy kicsit hallani a Hajdú-Sarka-Kiszel csapatról! :)

Lord_M_ 2009.12.29. 14:19:54

A SEO mintapéldánya :)

Harpi 2009.12.29. 14:36:32

Köszi! Figyelem is a bulvármédiát, hátha egy-egy részlet feltűnik valahol. Nem lepne meg, ha Hajdú Péter sietve cáfolna, hogy ezzel is felkerüljön valamelyik címlapra, Tüncike pedig megsértődne mert nem esett szó a bugyigyűjteményéről.

Lord M! Igen, a világ a SEO-újságírás felé megy! :)))

mesemondólány 2010.01.01. 15:32:11

Nagyon jó! Legalább röhögtem egy jót:D
süti beállítások módosítása