A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2009.12.14. 19:36 Harpi

Orbán: Mindenki hülye, aki nem én

Címkék: kampány fidesz kádár orbán viktor rákosi jelszavak állnak már a zászlók

Orbán Viktor a Fidesz jelöltjeit bemutató sajtótájékoztatón: "Állnak már a zászlók. A többi párt zászlajára a múlt jelszavait írták, a Fidesz viszont tanult saját hibájából, és készen áll Magyarország megváltoztatására."
(Index.hu)

A Fidesz jelszava azon a bizonyos zászlón: "Együtt Magyarországért, együtt az emberekkel".

Világos beszéd, ez tényleg nem a múlt jelszava. Mert régen, Rákosi idején ez volt a jelszó: "Aki nincs velünk, az ellenünk van". Aztán, nem is olyan régen, de szintén a múltból, Kádár korában ez: "Aki nincs ellenünk, az velünk van". Most, a Fideszé pediglen ezt jelenti: akivel nem mi vagyunk, az nem ember.

Hát ilyen még tényleg nem volt.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr491598080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2014.05.06. 08:11:59

Van mire büszkének lenni!
Ha az osztrákoknál az egy lakosra jutó nemzeti jövedelem 100, akkor nálunk, ez 1960-ban 77, 1997-ben már csak 23. Vagyis ma az osztrákoknál négyszer szegényebbek vagyunk, mint 37 évvel korábban. Ekkora tragédia ezer év alatt nem történt a magyarsággal. Ez a példátlanul gyors relatív csökkenés közel egyenletes, de mégis az utóbbi húsz évben gyorsabb, mint az első tizenötben volt.
süti beállítások módosítása